Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Politierechter geeft 4.000 euro boete en 5 jaar rijverbod: "Het is gedaan met die trouwstoeten, toch in deze regio"

De 18 beklaagden die vanochtend voor de rechtbank van Dendermonde moesten verschijnen nadat ze betrapt waren tijdens een trouwstoet op de E17 in Lokeren hebben zware straffen gekregen van politierechter Peter D’hondt. De beklaagden zelf verschenen niet voor de rechtbank.

530 reacties

 • Benny Van den broeck

  4 jaar geleden
  Amai met een Porsche nog
 • Nadia Haesen

  4 jaar geleden
  Dit is eindelijk terechte rechtspraak !! Alle lof voor deze rechter ! Hopelijk volgen de andere rechters zijn voorbeeld !
 • Jaak Meyers

  4 jaar geleden
  5 pintjes aub. Die hangen precies aan de toog van een volkscafé. En dan is men verbaasd dat iedereen lacht met justitie die dit allemaal toelaat.
 • Jakke Troost

  4 jaar geleden
  Eerst alles doen om op te vallen en na proces verbaal beroep doen op schending van privacy.
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Nu heb ik eindelijk respekt voor deze keiharde rechter!
 1. Zeven pv’s, maar toch kon hij zijn gezin uitmoorden: “Anela kon niet meer met zijn psychoses overweg. Sead was zot in zijn hoofd”
  PREMIUM
  Pelt

  Zeven pv’s, maar toch kon hij zijn gezin uitmoorden: “Anela kon niet meer met zijn psychoses overweg. Sead was zot in zijn hoofd”

  Maar liefst zeven pv’s werden opgesteld tegen Sead Osmanovic (39) voor huiselijk geweld. Tot tweemaal toe kon de psychotische man gecolloqueerd worden, maar evenveel keer gebeurde dat niet. Met gruwelijke gevolgen van dien: Osmanovic vermoordde zijn kinderen en ex-vrouw Anela Alic (31) met een mes in hun appartement in Pelt, en pleegde nadien zelfmoord. “Al zo vaak belden we de politie. Maar nu is het te laat”, getuigt zus Fehima Alic. Ze vertelt over hoe ze deze tikkende tijdbom al langer voelde aankomen.
 2. Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”
  Brussel

  Twee verdachten opgepakt na grote klopjacht in Europese wijk: “Aanleiding is verkoop van luxe-horloges die fout gelopen is”

  De Brusselse politie heeft maandagavond twee verdachten opgepakt tijdens een klopjacht in de Europese wijk. De speciale eenheden drongen omstreeks 22.10 uur binnen in een woning, op zoek naar drie verdachten. Omstreeks 23 uur was de interventie afgelopen. “Het gaat volgens de eerste gegevens om een verkoop van luxe-horloges die fout is gelopen en waarbij de verdachten vuurwapens zouden gebruikt hebben”, aldus het parket.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.