Jan De Meulemeester
Volledig scherm
Jan De Meulemeester © VTM NIEUWS

Politiek journalist Jan De Meulemeester naar vlaamsparlement.tv

Politiek journalist Jan De Meulemeester wordt presentator bij vlaamsparlement.tv, de televisiezender van het Vlaams Parlement, waar hij twee programma’s gaat presenteren. De Meulemeester vertrok in juli bij VTM NIEUWS. 

5 reacties

 • jan van reeth

  2 jaar geleden
  sinds Jan weg is, is de nieuwsdienst van vtm in sneltempo afgegleden naar een links huppeldepupclubje. ik schakel dus meer en meer terug naar vrt.
 • Peeters Freddy

  2 jaar geleden
  En wat is nu de bedoeling van dit bericht ?, van werk veranderen is toch niet om in de krant te zetten.
 • patrick morel

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat kijkcijfers belangrijk zijn. Voor vurige debatten moet je niet kijken, eerder slaapverwekkend, geef mij maar het Brits parlement, dat is andere televisie.
 • Roger Verbrugge

  2 jaar geleden
  Vroeger Actua TV. Vaak interessante programma's gezien. Nu een heel saai gedoe dat ofwel gaat veranderen of moet opgedoekt worden. Eigenlijk is dat alweer een van die uitgaven waarvan je zich kan afvragen of dit wel tot de taken van de Vlaamse regering behoort. Er is echt geen overzicht meer mogelijk aan wat er aan subsidies uitgedeeld wordt. Neen, wij leven niet boven onze stand. De politiek leeft boven zijn stand. Met veel geblaat maar weinig wol. Intellectueel oneerlijke mensen onze politici
 • Valentijn Jacobs

  2 jaar geleden
  Tot op heden heeft De Meulemeester het politieke nieuws zo neutraal mogelijk in de huiskamers gebracht en liet hij nooit zijn politieke voorkeur van zijn gezicht afglijden wat we dan weer wel zien bij de meeste VRT nieuwsankers, bij de eerste Villa Politica mocht De Wael als eerste terug de hele uitzending eens komen zeggen hoe goed de liberalen wel zijn, het duurde exact 35 min, gevolgd door nog een paar liberale alweters, wordt die zendtijd echt door partijen bij de VRT aangekocht?
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw