Hoe de acties er precies zullen uitzien en wanneer die zullen plaatsvinden, is nog niet duidelijk.
Volledig scherm
Hoe de acties er precies zullen uitzien en wanneer die zullen plaatsvinden, is nog niet duidelijk. © Photo News

Politiebonden gaan actie voeren en wijzen liberalen met de vinger: “Bijna een oorlogsverklaring”

De politiebonden gaan binnenkort actie voeren. Dat schrijft 'De Tijd’ op basis van VSOA Politie en wordt bevestigd door Joery Dehaes van ACV. Hoe de acties er precies zullen uitzien en wanneer die zullen plaatsvinden, zou in de loop van volgende week duidelijk moeten worden, klinkt het.

94 reacties

 • Polutnik Ronald

  3 maanden geleden
  En waarom geen cordon sanitaire tegen de Open Vld en wel tegen het Vlaams Belang . Dus afschaffen die brol van cordon sanitaire .
 • Marc verschaeren

  3 maanden geleden
  Allemaal buiten en echt werken voor de kost ! . Der is geen land dat meer agenten heeft dan België , en met het toenemen er van neemt ook de criminaliteit toe ? .
 • DANNY RYSSAERT

  3 maanden geleden
  Mr. Vandesande, ik denk dat al die bevoorrechte categorieën zoals je deze noemt maar eenzelfde voordeel hebben tov de privé en dat is een beter pensioen. Van alle andere voordelen in de privé kunnen zij ENKEL maar dromen (firma en salariswagens, pensioenverzekering, vakantiegeld, eindejaarspremie, dertiende maand, vergoedingen woon- en werkplaats, gratis hospitalisatieverzekering, alle andere voordelen in natura, tijdens de corona cheques als steun voor de horeca, nu nog energiecheques, enz).
 • victor vandesande

  3 maanden geleden
  Al die bevoorrechte categorieen,: politie, militqiren , spoorwegpersoneel ,ambetenaren ,parlementairen moeten eens stilaan gaan beseffen dat tegenover de grote meerderheidvan de bevolking , de gewone werkmens, al die extra voordelen zoals vroeger op pensioen exuberant hoge pensioenen , perequatie en dergelijke biet meer houdbaar of verdedigbaar zijn.
 • Jef Van Eyck

  4 maanden geleden
  In de plaats van nog maar eens de burger te pesten misschien eens actie voeren om geen escortes meer te doen. Laat de heren en dames ook maar eens in de file staan. Zij ondervinden dan ook eens hoe het voelt om gepest te worden voor iets waar je geen vat op hebt en ook geen schuld aan hebt.