De politievakbonden en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) hebben opnieuw overlegd, zonder resultaat.
Volledig scherm
De politievakbonden en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) hebben opnieuw overlegd, zonder resultaat. © RDK/BELGA

Politiebonden en minister Verlinden zonder akkoord uit elkaar: “Nieuwe acties volgende week niet uitgesloten”

De vakbonden van de politie en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zijn woensdag na drie uur onderhandelen uit elkaar gegaan zonder een akkoord te bereiken. De bonden verwachten een nieuw voorstel en sluiten nieuwe acties later volgende week niet uit.

 1. De laatste woorden van Dean tegen zijn moeder: “Dag mama, ik ga je missen”

  De laatste woorden van Dean tegen zijn moeder: “Dag mama, ik ga je missen”

  “Dag mama, ik ga je missen”. Dat waren de laatste woorden van de 4-jarige Dean Verberckmoes toen hij mama Elke afgelopen woensdag uitzwaaide. De vermiste kleuter is gisteravond dood teruggevonden in de Nederlandse provincie Zeeland. Zijn lichaam was gedumpt op een afgelegen parkeerplaats, aan het water in Neeltje Jans. Dave De Kock was eerder op de dag al opgepakt. Op de verlaten plek waar Dean gevonden werd, werd al een beertje achtergelaten.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.