Federale Politie
Volledig scherm
© Federale Politie

Politie zoekt man met kind die 75-jarige na ruzie zwaargewond sloeg in Ganshoren

De politie is op zoek naar een man die eind maart een 75-jarige man zwaar verwondde in Ganshoren. De dader was vergezeld van een kind en vluchtte na de feiten weg.

15 reacties

 • Peter Hens

  1 maand geleden
  Waarom zou hij zich melden? Om een enkelbandje te krijgen? In een bananenrepubliek kom je sowieso met alles weg!
 • GILLIS VAN LAETHEM

  1 maand geleden
  Het parket / onderzoeksrechter en consoorten zijn overbelast zoals ieder weet , maanden nodig om pv te lezen / beslissen , ook voor eventueel Politieoptreden te evalueren ? deze hebben soms 2 seconden tijd om te reageren . 10 u of zo per week werken en rest commisies of les /voordrachten betaald geven als bijberoep misschien.
 • Nathalie Rosseel

  1 maand geleden
  Moeten ze eigenlijk 15 dagen wachten om een oproep te doen
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 maand geleden
  de politie heeft gevraagd zich te melden , alsof hij dat gaat doen , maar met 500 achter conings aan gaan dat wel .
 • chris eeckhout

  1 maand geleden
  Waarom zo lang wachten alvorens de foto’s te verspreiden? Trouwens gelet op de ernst van de gepleegde feiten en met de hedendaagse technieken zouden deze veel duidelijker moeten zijn, hetgeen de rëele kansen op herkenning van de verdachte van de feiten, zou vergemakkelijken.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  Italië in shock: man schiet spelende broertjes (3 en 8) op straat dood: “Ze stierven in armen van hun vader”

  De Italiaanse stad Ardea, in de buurt van Rome, is zondagochtend opgeschrikt door een gruwelijk drama. Een 35-jarige man schoot daar in een park twee spelende broertjes van 3 en 8 jaar dood. De kinderen stierven in de armen van hun vader, met wie de schutter mogelijk een conflict zou hebben. Dat wordt door de Italiaanse politie onderzocht. Ook een 84-jarige voorbijganger werd na het drama zonder enige aanleiding doodgeschoten.