Volledig scherm
© kos

Politie zoekt getuigen van dodelijke ruzie in Antwerpen

Politie en parket willen graag spreken met de personen die vorige zomer getuige waren van een conflict in de Sint-Elisabethstraat in Antwerpen. De feiten gebeurden op 19 augustus 2016. Die vrijdag, rond 20 voor 9 uur 's avonds, ontstond er in de Sint-Elisabethstraat ruzie tussen enkele mannen dichtbij de hoek met de Diepestraat. Er werd geduwd en getrokken en een 46-jarige man uit Ghana kwam zwaar ten val op het voetpad. Hij overleed 2 weken later in het ziekenhuis.

 1. Tien schooldirecteurs hebben beter idee dan nieuwe teststrategie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systematische speekseltest”
  Kortrijk/Zwevegem

  Tien schooldi­rec­teurs hebben beter idee dan nieuwe teststrate­gie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systemati­sche speeksel­test”

  De directeurs van de tien middelbare scholen binnen de groep Rhizo in Kortrijk en Zwevegem vragen dat er een systematische preventieve speekseltesting wordt uitgerold in het onderwijs. Ze doen dat nu Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) een nieuwe teststrategie aankondigt. Hij wil de corona-uitbraken in scholen aanpakken met sneltesten voor hoogrisicocontacten. Dat is onvoldoende, menen de directeurs.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen