Politie wil student met winterjas laten opdraaien voor kosten interventie

PolitieDe Iraanse doctoraatstudent die vorige week Brussel op zijn kop zette met zijn winterjas "met uithangende draden", riskeert samen met de UGent op te draaien voor de kosten van de politieactie. Dat meldt de Brusselse nieuwssite Bruzz.

 1. Politieactie na meer dan vier uur beëindigd: verdachte student stralingskunde vrijgelaten
  Play
  Video

  Politieac­tie na meer dan vier uur beëindigd: verdachte student stralings­kun­de vrijgela­ten

  Na meer dan vier uur is de grootschalige politieoperatie beëindigd die deze namiddag ontplooid werd in het centrum van Brussel. Vlak bij het Muntplein was rond 12.30 uur een man gesignaliseerd die een lange jas droeg waaronder draden tevoorschijn kwamen. De verdachte blijkt uiteindelijk ongevaarlijk. Het ging om een student van de UGent die gsm-straling onderzocht, zo bevestigen politiewoordvoerster Ilse Van De Keere en de universiteit zelf. Na ondervraging door de politie werd de man vannacht alweer vrijgelaten. Dat meldt het Brusselse parket.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.