In hun video’s nemen jonge meisjes sensuele poses aan, en dat lokt pedofielen naar de tienerapp.
Volledig scherm
In hun video’s nemen jonge meisjes sensuele poses aan, en dat lokt pedofielen naar de tienerapp. © Screenshot Youtube Le Roi Des Rats

Politie waarschuwt voor ‘seksuele jagers’ in populaire tienerapp TikTok

BinnenlandEen agent van de Computer Crime Unit waarschuwt voor ‘seksuele jagers’ in de razend populaire tienerapp TikTok. Die telt meer dan 700 miljoen gebruikers, vooral jonge meisjes. Zij gebruiken de app om muziekfilmpjes te maken waarop ze zelf playbacken.

14 reacties

 • Edgard Moens

  2 jaar geleden
  Kinderen moeten zich kunnen uitleven en dat kunnen doen zonder de bijbedoelingen die walgelijke kinderlokkers hen toeschrijven. Desnoods een vorm van leeftijdscontrole op dergelijke apps ontwikkelen zodat ze gebruikt kunnen worden voor wie ze in eerste instantie bedoeld zijn.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Als ze geboren worden krijgen ze al een i-phone, i-pad, opvoeding die ze krijgen is beneden alle peil, et voila dit is dan het resultaat ! En nu maar klagen over alles en nog wat ......
 • Erik Audenaert

  2 jaar geleden
  Als je op zulke app staat als jong meisje en dan nog schaars gekleed dan zoek je het zelf en moet er niemand anders met de vinger gewezen worden als er rare dingen gebeuren. Ouders grijp in , of vinden sommigen het aantrekkelijk om hun kind zo te zien .
 • Peter Janssen

  2 jaar geleden
  Nee, patrick de pauw, kinderen mogen zich amuseren zonder dat ziekelijke gestoorde pedofielen misbruik maken van hun apps! Dat heet technologische vooruitgang.Tieners moet geleerd worden op hun hoede te zijn en bij twijfel rapporteren én blokkeren. De app gebruiken om elkaar te waarschuwen en fakers aan de schandpaal te nagelen, dan wagen ze het niet meer.
 • Sack Boy

  2 jaar geleden
  Als je tieners die soort van sexueel getinte videos op het net laat zetten waar iedereen aan kan, moet je niet verwonderd zijn dat dergelijke situaties zich voordoen. Mijn dochter is slimmer dan dat en hoeft al die foute aandacht niet !
 1. Koelkasten vaccinatiecentrum Gent uitgevallen: 25.000 dosissen blijven bruikbaar
  Gent

  Koelkasten vaccinatie­cen­trum Gent uitgeval­len: 25.000 dosissen blijven bruikbaar

  In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Flanders Expo in Gent de koelkasten uitgevallen waarin de coronavaccins worden bewaard. Ook de noodgenerator deed het niet. Even leek het erop dat 25.000 vaccinatiedosissen in de vuilnisbak zouden belanden, maar ze zijn allemaal veilig verklaard door het FAGG. “Om 10 uur is het centrum weer opgestart, met vaccins die we in allerijl uit het UZ Gent en andere vaccinatiecentra lieten overkomen.”
 2. Zuid-Frankrijk en andere toeristische bestemmingen kleuren sneller rood op coronakaart: “Cijfers zijn te slecht”
  Play
  10

  Zuid-Frank­rijk en andere toeristi­sche bestemmin­gen kleuren sneller rood op corona­kaart: “Cijfers zijn te slecht”

  De overheid heeft een aantal regio’s in Denemarken, Frankrijk, Griekenland en Italië zondag met onmiddellijke ingang rood ingekleurd op de coronakaart. Dat heeft gevolgen voor terugkerende reizigers: niet- of onvolledig gevaccineerde reizigers moeten bij terugkeer een test ondergaan en in quarantaine tot ze een negatief resultaat hebben. De politie verzekert aan VTM NIEUWS dat ze controles uitvoeren aan de grens, onder meer om te checken of terugkerende toeristen het PLF-formulier hebben ingevuld.