Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Politie vat 13-jarige brokkenpiloot in wagen van zijn broer in Willebroek

In Willebroek heeft de lokale politie een bestuurder van een wagen gevat die een controleactie ontvluchtte en daarna tijdens een achtervolging tot twee keer toe crashte. Tot grote verbazing van de politie bleek het om een amper 13-jarige jongen te gaan, die met de auto van zijn broer was weggereden.

 1. Familieleden en vrienden herdenken verongelukte Tibau (18): “Bestuurder moet beseffen wat hij ons heeft aangedaan”
  PREMIUM
  Lille/Kasterlee

  Familiele­den en vrienden herdenken verongeluk­te Tibau (18): “Bestuurder moet beseffen wat hij ons heeft aangedaan”

  De familie en vrienden van Tibau Verelst (18) zijn zes maanden na het tragische ongeval op de Poeyelheide in Gierle nog steeds in diepe rouw. Op Allerheiligen verzamelden een tweehonderdtal mensen zich ter hoogte van camping De Brem om de betreurde jongeman te herdenken. Ze zoeken troost bij elkaar, terwijl de chauffeur nog steeds geen berouw toont. Integendeel. “Hij heeft totaal geen spijt, en dat maakt het allemaal nóg moeilijker”, zegt mama Erica.
 1. Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatieproblemen: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”
  Royalty

  Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatiepro­ble­men: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”

  In een documentaire die binnenkort uitgezonden wordt op RTBF vertelt koningin Paola (84) uitgebreid over de moeilijkheden die ze meemaakte in haar huwelijk met koning Albert (87). Ze verwijst ook naar de buitenechtelijke dochter van haar echtgenoot, prinses Delphine (53), die sinds vorig jaar officieel deel uitmaakt van de koninklijke familie. Dat schrijft Paris Match.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.