Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Politie organiseert nieuwe editie van "Weekend zonder alcohol achter het stuur"

Vandaag om 18 uur wordt het startschot gegeven voor een nieuwe editie van het "Weekend zonder alcohol achter het stuur". Tot en met maandag 21 juni om 6 uur zal de federale wegpolitie samen met 119 lokale politiezones controleacties uitvoeren op alle wegen en autosnelwegen in het land.

  1. Garagist crasht met cabrio tegen elektriciteitspaal na avondje uit, vriendin Paula (59) overleeft het niet: “Ze was een crème van een vrouw die altijd luisterend oor bood”
    PREMIUM
    KEERBERGEN/HEIST-OP-DEN-BERG

    Garagist crasht met cabrio tegen elektrici­teits­paal na avondje uit, vriendin Paula (59) overleeft het niet: “Ze was een crème van een vrouw die altijd luisterend oor bood”

    Paula Cools (59) uit Heist-op-den-Berg stierf zondagnacht na een avondje uit met haar partner onder een afgeknapte elektriciteitspaal, die op de cabrio van het koppel viel na de crash. De graag geziene vijftiger, die in Wiekevorst een broodjeszaak uitbaatte, laat bij veel vrienden en haar vijf zussen een gapende leegte na. “We zijn écht kwaad op die verlichtingspaal”, treurt Mieke. Dat het zondag haar laatste diner was met haar vriendin komt hard aan. “We hadden net zoveel gepland.”