De campus van de Brusselse Go! Scholengroep.
Volledig scherm
De campus van de Brusselse Go! Scholengroep. © Google Maps

Politie onderzoekt mogelijke verkrachting van 17-jarige leerling

De Brusselse politie is een onderzoek gestart na een melding van een 17-jarige leerlinge uit Anderlecht. Het meisje zegt verkracht te zijn door een medeleerling. “De school neemt dit zeer ernstig en verleent haar volledig medewerking aan het onderzoek”, meldt de Brusselse Go! Scholengroep.

 1. Vader die eigen dochters en die van vrienden misbruikte, staat vandaag voor rechter: “Pas toen petekind me confronteerde, besefte ik mijn fout”
  PREMIUM
  Brasschaat

  Vader die eigen dochters en die van vrienden misbruikte, staat vandaag voor rechter: “Pas toen petekind me confron­teer­de, besefte ik mijn fout”

  De rechtbank in Antwerpen behandelt maandag wellicht één van de zwaarste zaken ooit rond kindermisbruik. Een 54-jarige man uit Brasschaat zou jarenlang drie van zijn dochters misbruikt hebben, evenals de dochter van een goede vriend en de dochter van zijn eigen petekind. De kwestie kwam aan het licht toen zijn jongste dochter, nu bijna 18 jaar, jaren na de feiten ging praten met het CLB. “Ik denk dat papa niet klaar was om vader te worden”, verklaarde het meisje.
 2. Van alpaca tot ezel, geen enkel dier is veilig: ‘kill list’ van Vlaamse wolven telt al 487 doden
  PREMIUM

  Van alpaca tot ezel, geen enkel dier is veilig: ‘kill list’ van Vlaamse wolven telt al 487 doden

  De wolvenroedel van Noëlla en August heeft de voorbije jaren een flinke ravage aangericht onder de andere viervoeters. Van de 646 Vlaamse landbouw- en hobbydieren die sinds 2018 werden gedood of verdwenen, is de wolf in wel 487 gevallen de dader. Welke dieren vallen het meest in de smaak bij het roofdier? Wat als één van jouw dieren gedood wordt door een wolf? En kan je als eigenaar van kwetsbare landbouwdieren zelf iets doen om een wolvenaanval te voorkomen?