Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Politie legt raveparty met 200 mensen stil in bos in Houffalize

De politie heeft zondagochtend een raveparty met bijna 200 aanwezigen geëvacueerd in de bossen van Wibrin in Houffalize. Dat meldt Sudpresse. De politiezone Famenne-Ardenne bevestigt dat ze een groot aantal pv's opstelde voor overtreding van de Covid-19-regelgeving.

  1. 55 feestvierders uit maïsveld gehaald in Desteldonk: allemaal boete van 250 euro. “Dit was gewoon een verjaardagsfeest met onze bubbel”

    55 feestvier­ders uit maïsveld gehaald in Desteldonk: allemaal boete van 250 euro. “Dit was gewoon een verjaar­dags­feest met onze bubbel”

    In de Gentse deelgemeente Desteldonk heeft de politie vanmorgen liefst 55 jongeren uit een gemaaid maïsveld gehaald. Daar was een illegale raveparty aan de gang. Alle aanwezigen krijgen een boete van 250 euro, de organisator mag zich aan een veelvoud daarvan verwachten, en moet zich verantwoorden voor de rechtbank. Eén jongere die probeerde te vluchten, is opgepakt. De feestvierders verdedigen zich: “Er was geen kassa, iedereen had eigen drank mee. Dit was gewoon een verjaardagsfeestje.”