De politiezone Spoorkin verspreidde deze foto van de bewuste motorrijder.
Volledig scherm
De politiezone Spoorkin verspreidde deze foto van de bewuste motorrijder. © Politiezone Spoorkin

Politie krijgt anonieme tip na oproep over motorrijder die met 201 km per uur werd geflitst op weg waar hij 70 mocht

Politie en parket zijn op zoek naar een hardrijder op een motor die vrijdagnamiddag geflitst werd met liefst 201 kilometer per uur op de Reningesteenweg in het West-Vlaamse Lo, een weg waar een snelheidslimiet van 70 kilometer per uur geldt. De politiezone Spoorkin kreeg deze namiddag via de telefoon een anonieme tip binnen. "Er wordt nu verder nagegaan of het ook de effectieve bestuurder van de motorfiets betreft", zegt korpschef Devid Camerlynck.

248 reacties

 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  Het is duidellijk te merken dat de meeste mensen nog enkel haat en nijd voelen voor hun "medemensen"...!Echt triest..
 • Danny De Graeve

  5 jaar geleden
  Oké, hij reed 201, so what'? U bent toch de politie. Dus doe uw werk zelf! Ik moet op twerk ook men eigen boontjes doppen? Ik moet toch ook niet men gemeente en de rest op trommelen om men fout in orde te maken. Hou aub op met de maatschappij te verzuren. Tis al. Dien klacht in tegen de constructeur, die speeltjes laat hij rijden tot soms meer dan 300 km/ h
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Aan allen die het over klikken hebben, de persoon heeft ZICHZELF, aangegeven. Benieuwd of zo ook tegen klikken zijn als een dierbare dodelijk verongelukt met vluchtmisdrijf. Of is het dan voor het goeie doel wel toegestaan omdat het hun, egoïsten, aanbelangd?
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Van iemand van 50 verwacht je meer verstand. Moto verschroten terwijl hij moet toekijken. Zal voor eeuwig op zijn netvlies gebrand staan. Joost Noord-Oost: als ik in uw auto zie inbreken, kan ik ook reageren met het is mijn auto niet so what. Of heb je dan toch liefst dat er iemand getuigd=klikt.
 • Yvan Lissens

  5 jaar geleden
  Zelf rijd ik bijna 40 jaar dagelijks met de motorfiets en begrijp niet waarom men deze snelheid wil goedpraten. Als je snelheid wil ervaren ga dan op circuit rijden, verwacht niet dat de openbare weg uw speelterrein is.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Weyts (N-VA) neemt extra maatregelen om lerarentekort aan te pakken, coalitiepartner CD&V is kritisch: “Een echte langetermijnvisie ontbreekt”
  UPDATE
  86

  Weyts (N-VA) neemt extra maatrege­len om lerarente­kort aan te pakken, coalitie­part­ner CD&V is kritisch: “Een echte langeter­mijn­vi­sie ontbreekt”

  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft een nieuw pakket maatregelen klaar om het lerarentekort, dat op recordhoogte staat, aan te pakken. Er komen meer mogelijkheden voor ‘gastleraren’, bedrijven zullen werknemers kunnen uitsturen naar het onderwijs en startende leerkrachten moeten sneller rechten kunnen opbouwen. Coalitiepartner CD&V vindt het goed dat er nieuwe maatregelen komen, maar mist een “echte langetermijnvisie”.
 1. Na 156 flitsboetes kan politie identiteit van motard eindelijk achterhalen en krijgt hij pittige rekening gepresenteerd

  Na 156 flitsboe­tes kan politie identiteit van motard eindelijk achterha­len en krijgt hij pittige rekening gepresen­teerd

  De flitscamera in het Noord-Franse Annezin registreerde in iets meer dan een jaar tijd maar liefst 156 keer een motorrijder die het niet nauw nam met de snelheidsbeperking op zijn vaste route. Zijn recordsnelheid bedroeg 240 per uur, waar je maar 90 per uur mag rijden. De snelheidsduivel bleek een vijftiger, maar het heeft heel wat voeten in de aarde gehad vooraleer de politie hem kon vatten.
 2. Rapport-Mussche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Rap­port-Mus­sche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plop­sa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof (48) aan de kant als CEO van Plopsa, één maand na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Het personeel van de pretparkengroep krijgt dat nieuws vandaag te horen, maar het lekte al uit. Er zou bovendien nog een ontslag van iemand uit de Plopsa-top in de lucht hangen, klinkt het bij een goedingelichte bron. Van den Kerkhof zelf ontkent dat er een akkoord is over zijn ontslag.
 3. INTERVIEW. Nooit meer meer weer met Frank Deboosere: “Ik heb het er moeilijk mee gehad, maar nu ben ik er klaar voor. Tenminste: dat hoop ik”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Nooit meer meer weer met Frank Deboosere: “Ik heb het er moeilijk mee gehad, maar nu ben ik er klaar voor. Tenminste: dat hoop ik”

  Na 36 jaar is de carrière van Frank Deboosere (64) op de VRT afgelopen. Vanavond bracht hij zijn laatste weerbericht en vrienden en collega’s wuifden hem uit in een tv-special. Eén van de meest vertrouwde gezichten van Vlaanderen verdwijnt zo van het scherm, maar niet zonder afscheidsinterview. Van schrik voor het zwarte gat over het ‘Deboosere-bakkes’ tot zijn softie-imago. “Mensen denken dat ik een soort pater ben die alleen rauwe selder eet en niks anders drinkt dan water. Maar wie zegt dat dat klopt?”
 4. Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlijker dan het fenomeen zelf”
  206

  Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlij­ker dan het fenomeen zelf”

  “Het is niet aan politici om zich te gaan mengen in de inrichting van een theater”, dat schrijft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) in een opiniestuk over de heisa rond de ‘woke’ portretten in Antwerpen. Dalle geeft ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) een sneer, die begin deze maand nog een boek over ‘woke’ uitbracht. “Ik wacht nog altijd op het eerste voorbeeld van hoe onze vrijheden worden ingeperkt omdat we iets niet meer ‘mogen’ zeggen.”