Politie-agenten duwen een mand met bogen naar buiten uit de campus van de Polytechnische universiteit waar pro-democratische demonstranten zich verschansten.
Volledig scherm
Politie-agenten duwen een mand met bogen naar buiten uit de campus van de Polytechnische universiteit waar pro-democratische demonstranten zich verschansten. © AFP

Politie Hongkong verzamelt gevaarlijk materiaal op polytechnische universiteit na bezetting

De politie van Hongkong is vandaag de gebouwen van de polytechnische universiteit, die dagenlang bezet is geweest, binnengegaan om molotovcocktails en ander gevaarlijk materiaal te verzamelen. Dat werd achtergelaten door de pro-democratische betogers.

0 reacties

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.