De Nieuwstraat in Brussel op zaterdagmiddag.
Volledig scherm
De Nieuwstraat in Brussel op zaterdagmiddag. © Belga

Politie Brussel roept op om niet onnodig te komen winkelen - “Coronavaccins met militair vliegtuig naar VK”

Het coronavirus heeft in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost, al gaan de cijfers nu stilaan de goede kant op. Het vaccin is op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land de prik krijgen. Toch zal het nog tot na de zomer duren vooraleer iedereen gevaccineerd is. Volg alle nieuws over het coronavirus hier in onze liveblog.

9 reacties

 • Patrick Van Hecke

  4 maanden geleden
  Van verdoepeli gen kan nu zeker geen sprake zijn. Er zijn nog veel te veel besmettingen@
 • Luc Holvoet

  4 maanden geleden
  Met zijn allen gaan winkelen mag maar eens op café gaan met zijn twee niet. Je ziet duidelijk dat unizo de regering in zijn zak heeft zitten.
 • Vincent Henry

  4 maanden geleden
  Ze leren het niet! Je laat een bad niet leeg lopen door er voortdured water bij te voegen... Politici nemen geen maatregelen die hen bij een deel van de bevolking stemmen kan kosten. Eigen belang primeert bij allen. Dat is de reden dat er weinig drastische maatregelingen durven genomen worden in heel wat domeinen. De partijtop,bepaalt wat wel of niet mag. Wat de partij stemmen kan kosten wordt gepamperd.Schaf de partijsubsidies af, dat de leden het zelf betalen!
 • Sylvia van Gastel

  4 maanden geleden
  Zo jammer weer van Brussel . MR en de Franstalige kijken naar Frankrijk maar helaas horen ze naar Belgisch beleid te kijken . Willen ze dat niet dan moet België de Franse en Vlaamse kant gesplitst worden . Makkelijk om het geld van Vlaanderen te ontvangen maar de regels van Frankrijk willen .
 • Rudi Van Goethem

  4 maanden geleden
  Als je ziet wie er nu weer rondloopt op het eerste koopweekend zijn dat dezelfde die het laatste weekend voor de lockdown ook absoluut nog iets in de Nieuwstraat moesten komen kopen.
 1. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

 2. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment