AP
Volledig scherm
© AP

Plunderaars blijven regio van Pepinster teisteren: "Ik doe al vijf dagen geen oog dicht” - “Sommige slachtoffers zullen mogelijk nooit meer teruggevonden worden”

De officiële dodentol na de zware overstromingen in ons land staat op 31. Dat heeft het Nationaal Crisiscentrum vanmiddag laten weten. Zeventig mensen zijn nog “vermoedelijk vermist of onbereikbaar”. Ook in buurland Duitsland vielen er al 165 dodelijke slachtoffers.

35 reacties

 • eli bosch

  11 maanden geleden
  Een traantje hier, een traantje daar. Er is daar al wateroverlast genoeg. Botten en handschoenen aan en mee helpen daar hebben de mensen iets aan. Of het paleis openstellen voor een paar dagen?
 • Gustave Olbrechts

  11 maanden geleden
  Wie betrapt word op plunderingen onmiddellijk snelrecht en zware straffen. Kun je nog lager als zo een laffe daden ?
 • walter huybrechts

  11 maanden geleden
  ZE stonden weer aan te schuiven om zich terplaatse te laten zien en zo hulpverlening hinderden want alles wordt stil gelegt als deze heren zich in de schijnwerper willeen zetten om te laten zien hoe betrokken ze zijn,als wij dit doen worden we ramptouristen genoemd.Maar nuttige beslissingen treffen is ander paar mouwen,daar zijn tot op heden nog niet toe in staat.Veel geblaad en de wol is al lang verdwenen en voor de kritikasters dit probleem was er al met zogenaamde traditonele parijen
 • Johan Plasschaert

  11 maanden geleden
  Wat er ook gedaan word tegen de klimaatopwarming,het zal nog honderd jaar duren voor de ommekeer en dan nog eens 100 jaar voor alles weer normaal??????? zal zijn,dus wij moeten ons geen zorgen maken...
 • Andy De Schieter

  11 maanden geleden
  Hulp uit het buitenland zoals wij gewoonlijk doen ? Halo, Halo ...?