David De Keyser is cargopiloot. Als telg van een slagersgeslacht stampte hij deeleenkoe.be uit de grond.
Volledig scherm
PREMIUM
David De Keyser is cargopiloot. Als telg van een slagersgeslacht stampte hij deeleenkoe.be uit de grond. © DJP

Plots wil iedereen een stukje koe online kopen: het gaat loeihard voor deeleenkoe.be

Het gaat loeihard voor deeleenkoe.be. Op die webshop kun je een deel van een biokoe, -varken, -schaap of -kip kopen. In het voorbije coronajaar ging de omzet liefst drie keer hoger. Intussen voorziet de spin-off petfret.be nu ook huisdieren van verse varkenssnuiten, rundsharten en kippenmaagjes. "Zodat er van het geslachte dier niets meer verspild hoeft te worden", zegt oprichter David De Keyser.

10 reacties

 • Patrick Jonckheere

  1 jaar geleden
  Niets is zoals het lijkt. Heb in de branche gewerkt en leverden bij zulke zogezegde boeren die aan deeleenkoe doen. Dus welk vlees krijg je dan op je bord, van de boerderij of van het aangekocht vlees? Zijn wel niet allemaal het zelfde.
 • Silvie Cagnac

  1 jaar geleden
  Wij zijn al jaren klant bij deeleenkoe nadat we het artikel in Knack gelezen hadden. Je betaalt misschien een beetje meer voor je vlees maar de kwaliteit is duidelijk beter. Wij nemen de kippen en rundvlees af.
 • johan fransaert

  1 jaar geleden
  om te antwoorden op de stelling van piet devlieger hieronder het is net omdat supermarkten steeds het onderste uit de kan willen halen en enkel aan bodemprijzen willen inkopen dat er bij de producenten word gewerkt met steeds goedkopere materialen (voeding, veeartsen en dergelijke) dan betaal ik liever meer als ik daardoor de garantie krijg dat 1 er geen verspilling is en 2 het dier goed behandeld is.
 • jan met de pet

  1 jaar geleden
  Piet heeft er duidelijk niets van begrepen
 • Van Melle Vanmelle

  1 jaar geleden
  Patrick en Piet, de prijs staat in het kaderstuk. Het is altijd nuttig een artikel volledig te lezen.