De hoogste indoor glijbaan ter wereld staat in het Centraal Station in Antwerpen.
Volledig scherm
De hoogste indoor glijbaan ter wereld staat in het Centraal Station in Antwerpen. © Plopsa Group

Plopsa verkoopt hoogste indoor glijbaan ter wereld tijdens online veiling. Dit is het startbod

Destijds was de 22,5 meter hoge glijbaan hét paradepaardje van Comics Station aan het Centraal Station in Antwerpen. Maar sinds de Plopsa Group het pretpark heeft overgenomen, is er voor de gigantische indoor attractie geen plaats meer. Via het online veilingplatform van Vavato wordt de glijbaan verkocht. Het startbod is 5.000 euro, meldt Het Nieuwsblad.

 1. Failliete Comics Station heropent in oktober 2021 als Plopsa Station Antwerp: “We mikken op dezelfde sfeer als Plopsa Indoor Hasselt”
  PREMIUM

  Failliete Comics Station heropent in oktober 2021 als Plopsa Station Antwerp: “We mikken op dezelfde sfeer als Plopsa Indoor Hasselt”

  Plopsa Station Antwerp, zo zal het gloednieuwe park van Plopsa Group heten in het Centraal Station van Antwerpen op de plek van het failliete Comics Station. In oktober 2021 staat de grote opening op de agenda, veel later dan de aanvankelijke richtdatum paasvakantie 2020. “Bij nader onderzoek kwamen we tot de vaststelling dat er heel wat fout zat in het huidige park, zowel structureel als inhoudelijk”, klinkt het bij Plopsa Group. Grootste aanpassing? Voor de gigantische indoor glijbaan is geen plaats meer.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas

 2. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud