REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Piloten Brussels Airlines staken maandag en woensdag: "Oplossing zoeken voor 63.000 passagiers"

Brussels Airlines moet als gevolg van de pilotenstaking op maandag 14 en woensdag 16 mei op zoek naar een oplossing voor 63.000 passagiers die dan op een van de 557 geplande vluchten zouden zitten. Dat zegt de luchtvaartmaatschappij woensdagavond. CEO Christina Foerster "betreurt ten zeerste de afwijzing van ons nieuwe aanbod".

31 reacties

 • Roland Desnyder

  3 jaar geleden
  Je moet maar lef hebben , die paljassen( p van piloten) spelen met duizenden mensen hun reizen en dan vragen ze of dat we begrip willen hebben voor hun situatie , bende onnozelaars ik wens dat jullie failliet gaan of op staande voet ontslagen worden ..en die vakbonden zijn de grootste KLOOTZAKKEN !!!
 • Elle Woods

  3 jaar geleden
  Misschien moeten mensen wat minder snel oordelen. Als je alle artikels leest hebben de piloten eerst geprobeerd met stipheidsacties maar had dit geen invloed. Ze verleggen hun staking na het lang weekend om de passagiers zou weinig mogelijk te raken. Alle begrip dat wanneer je 20% loon inlevert en nu niets terug krijgt de maat vol is. Ik hoop dat ze daar in Duitsland eens wakker worden ( voor diegene weer niet goed gelezen hebben, SN behoort tot de Duitse Lufthansa group)
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Staken en staken,dat is alles wat ze hier nog kunnen in dat onnozel land.
 • etienne vijverman

  3 jaar geleden
  nog even geduld tot de duitsers alles op de rails hebben ....
 • Jakke Troost

  3 jaar geleden
  Ik zoek altijd naar de voordeligste vluchtten (prijs- kwaliteit) via 'Momondo'. Alle vliegtuigmaatschappijen, zelfs die van onze buurlanden komen op die lijst. Nooit heb ik daar 'Brussels Airlines' tussen zien staan omdat ze er doodgewoonweg niet tegenop kunnen.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Vlaams Belang wil geen subsidies meer voor "diversiteits- en integratie-industrie"
  71

  Vlaams Belang wil geen subsidies meer voor "diversi­teits en integratie-industrie"

  Oppositiepartij Vlaams Belang vraagt dat het Antwerpse stadsbestuur niet alleen de eventuele oneigenlijk gebruikte subsidies van de vzw Let's Go Urban terugvordert, maar ook dat Antwerpen stopt met subsidies voor "de megalomane diversiteits- en integratie-industrie". Volgens de uiterst rechtse partij is de zaak-El Kaouakibi een symptoom van "een fundamenteel probleem dat niet valt op te lossen met betere controle".
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil