REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Piloten Brussels Airlines staken maandag en woensdag: "Oplossing zoeken voor 63.000 passagiers"

Brussels Airlines moet als gevolg van de pilotenstaking op maandag 14 en woensdag 16 mei op zoek naar een oplossing voor 63.000 passagiers die dan op een van de 557 geplande vluchten zouden zitten. Dat zegt de luchtvaartmaatschappij woensdagavond. CEO Christina Foerster "betreurt ten zeerste de afwijzing van ons nieuwe aanbod".

31 reacties

 • Roland Desnyder

  4 jaar geleden
  Je moet maar lef hebben , die paljassen( p van piloten) spelen met duizenden mensen hun reizen en dan vragen ze of dat we begrip willen hebben voor hun situatie , bende onnozelaars ik wens dat jullie failliet gaan of op staande voet ontslagen worden ..en die vakbonden zijn de grootste KLOOTZAKKEN !!!
 • Elle Woods

  4 jaar geleden
  Misschien moeten mensen wat minder snel oordelen. Als je alle artikels leest hebben de piloten eerst geprobeerd met stipheidsacties maar had dit geen invloed. Ze verleggen hun staking na het lang weekend om de passagiers zou weinig mogelijk te raken. Alle begrip dat wanneer je 20% loon inlevert en nu niets terug krijgt de maat vol is. Ik hoop dat ze daar in Duitsland eens wakker worden ( voor diegene weer niet goed gelezen hebben, SN behoort tot de Duitse Lufthansa group)
 • Marc Statham

  4 jaar geleden
  Staken en staken,dat is alles wat ze hier nog kunnen in dat onnozel land.
 • etienne vijverman

  4 jaar geleden
  nog even geduld tot de duitsers alles op de rails hebben ....
 • Jakke Troost

  4 jaar geleden
  Ik zoek altijd naar de voordeligste vluchtten (prijs- kwaliteit) via 'Momondo'. Alle vliegtuigmaatschappijen, zelfs die van onze buurlanden komen op die lijst. Nooit heb ik daar 'Brussels Airlines' tussen zien staan omdat ze er doodgewoonweg niet tegenop kunnen.
 1. Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtoffer opgelucht. “Wees gewaarschuwd: drugsgebruik kan tragische gevolgen hebben”
  Keerbergen

  Elf tieners vervolgd nadat 15-jarige sterft aan overdosis xtc, familie van slachtof­fer opgelucht. “Wees gewaar­schuwd: drugsge­bruik kan tragische gevolgen hebben”

  Het Antwerpse parket wil elf minderjarige jongeren voor de jeugdrechtbank brengen voor de dood van een 15-jarige jongen uit Keerbergen. Dat bevestigt het Antwerps parket. De jonge N.H. overleed drie jaar geleden nadat enkele van zijn vrienden hem een overdosis xtc hadden laten innemen. Toen bleek dat het fout liep, duurde het uren voor iemand de hulpdiensten belde. Het parket wil hen vervolgen voor schuldig verzuim en de handel in verdovende middelen.