Piet Huysentruyt.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Huysentruyt. © Jelle Vermeersch

Piet Huysentruyt: “De hele wereld was tegen mij, ik verloor al m’n contracten en ik belandde in een diepe put. Ik heb daar iedereen de schuld van gegeven. Behalve mezelf”

Binnenkort is Vlaanderens bekendste tv-kok opnieuw te zien op VTM: ‘SOS Piet’ maakt een comeback. Maar wie is Piet Huysentruyt eigenlijk echt? Een vat vol onzekerheden, zo onthult hij hier. “Was mijn vrouw er niet geweest, ik zou mezelf in de vernieling hebben gereden.”

38 reacties

 • Bernard Deplacie

  2 maanden geleden
  Mooi verhaal en een Tof dorp Heule. Je kon er de beste soep drinken aan de kerk en vanaf Vrijdagmiddag maakte het plaats voor DJ : platen draaien. Zaak onlangs gestopt. Deju.
 • Lut Detavernier

  3 maanden geleden
  Afgunst van minder succesvolle collega's en anderen.
 • Tineke Duprez

  3 maanden geleden
  Welkom terug Piet, we hebben zoveel geleerd van u, en uw recepten waren altijd kort en heel duidelijk uitgelegd, daar kunnen er nog veel van leren. Wij hebben ook al uw boeken, en al veel gebruikt, dank u wel. ❤️
 • agnes Vantilt

  3 maanden geleden
  Fijn dat je terug komt Piet , je eenvoudige uitleg heeft velen leren koken op een plezierige manier .
 • Dirk Van den Eynde

  3 maanden geleden
  Alleen maar respect voor hem wat hij allemaal bereikt heeft
 1. INTERVIEW. Jan Jambon: "Ik, mij schamen? De socialisten zouden zich moeten schamen voor alle flauwekul die ze indertijd ingevoerd hebben”
  PREMIUM
  65

  INTERVIEW. Jan Jambon: "Ik, mij schamen? De socialis­ten zouden zich moeten schamen voor alle flauwekul die ze indertijd ingevoerd hebben”

  Nee, Jan Jambon (N-VA) schaamt zich niet. Integendeel: hij gooit de boemerang terug in het gezicht van Conner Rousseau (Vooruit). “Weet je waar ik mij voor zou schamen? Voor al die flauwekul die de socialisten indertijd in het onderwijs ingevoerd hebben.” De Vlaamse minister-president schiet met scherp en maakt z’n borst nat voor een pittig voorjaar. Maar wat na 2024?