Philippe Goffin (links van CD&V’er Koen Geens) in 2017 bij de Bende-commissie.
Volledig scherm
Philippe Goffin (links van CD&V’er Koen Geens) in 2017 bij de Bende-commissie. © Photo News

Philippe Goffin (MR) volgt Didier Reynders op als minister van Buitenlandse Zaken en Defensie

MR-Kamerlid Philippe Goffin legt deze namiddag bij koning Filip de eed af als minister van Buitenlandse Zaken en Defensie. Premier Sophie Wilmès (MR) woont de eedaflegging bij. Goffin volgt Didier Reynders op. De portefeuille van Europese Zaken gaat over naar vicepremier en minister van Justitie Koen Geens (CD&V).

1 reactie

 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Een geweldige stoelendans. En die krijgen naast dik betaald ook nog een dikke ontslagpremie en pensioen voor elke dag dat ze aan geweest zijn. Toch schoon als ge voor uw eigen moogt kiezen hoeveel ge uit de kas kunt halen
 1. Twintiger krijgt zware schoppen tegen het hoofd na fuif: “Zo’n trappen zijn voor ons poging moord”
  Play
  Sint-Job-in-'t-Goor

  Twintiger krijgt zware schoppen tegen het hoofd na fuif: “Zo’n trappen zijn voor ons poging moord”

  Een twintiger uit Sint-Job kampt nog altijd met de naweeën van een brutale vechtpartij na afloop van een fuif. Zonder aanleiding werd de jongeman afgelopen weekend tegen de grond gewerkt waarna hij enkele rake trappen tegen het hoofd kreeg. De averij die de jongeman opliep, valt uiteindelijk nog mee, maar zijn ouders laten het er niet bij. “We zijn blij dat de daders het gefilmd hebben, hopelijk worden ze zo gestraft”, zegt zijn vader.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.