De 52-jarige Danny lijdt aan ALS.
Volledig scherm
De 52-jarige Danny lijdt aan ALS. © VRT

Philippe Geubels lacht met ongeneeslijk zieken in 'Taboe': "La la ze leven in memoriam. RIP RIP hoera"

In de tweede aflevering van Taboe waagde Philippe Geubels zich aan de combinatie humor en de dood. Zijn aangepaste versie van 'Lang zal hij leven' - 'RIP RIP Hoera' - deed de zaal vol ongeneeslijk zieke mensen alvast hartelijk lachen.

91 reacties

 • Jef Verbeeck

  5 jaar geleden
  Nog meer respect filip...en voor de zieke mensen ook.!!!
 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Voor de mensen die vinden dat het te ver gaat en men eens moet denken aan mensen in dezelfde situatie die hier niet mee kunnen lachen. Wel, niemand is verplicht om er naar te kijken. Er zijn genoeg andere zenders. Het is trouwens geen uitlach televisie maar met respect gemaakt. Je ziet goed dat Geubels op bepaalde momenten erg geraakt wordt door wat deze mensen hem vertellen en hij troost ze ook op zijn manier.
 • Denis Topallaj

  5 jaar geleden
  Ze zouden toch niet in die show gaan om niet mee gelachen te worden? Ze hadden er zelf voor gekozen om er aan mee te doen. Ik hoop dat er nog meer van taboe wordt gemaakt.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  @rorry cockuyt,juist mensen worden niet gedwongen,doch voor Geubels is het een noodzaak want hij moet de toestemming krijgen v de personen in kwestie voor zijn grappen anders zou iemand die niet zo met zijn humor is opgezet naar rechtbank kunnen stappen voor smaad .Voorts zou het Geubels goed staan die toch miljoe-nen verdient met deze grollen de helft van zijn gage af te staan aan instellingen begaan met lot v de betroffene personen waar hij mee grapt,dat zou pas groot zijn.
 • Ann Vervecke

  5 jaar geleden
  Dégoutant gewoon. Men vergeet dat er nog heel veel mensen zijn met dezelfde aandoeningen die zoiets niet willen horen. Denk daar eens aan beste fans. Als je op zo'n manier geld moet verdienen. En neen dat heeft totaal niks met al of niet zure reactie te maken, is de werkelijkheid! Hopelijk overkomt het jullie nooit, dan zal je anders gaan piepen.