(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Marc Baert

Pfizer België start klinisch onderzoek met antivirale behandeling voor SARS-CoV-2

Het farmabedrijf Pfizer België start de eerste fase van een klinisch onderzoek van een experimentele, nieuwe orale antivirale behandeling voor SARS-CoV-2. Dat is het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Het onderzoek gebeurt bij gezonde volwassenen en heeft als doel de veiligheid en tolerantie te evalueren van de behandeling.

2 reacties

 • Albert Gysels

  1 week geleden
  Covid-19 zal nog lang een prachtig verdienmodel blijven, en dat voor iets dat een mild virus is (WHO) . Daarna zal wel iets anders gelanceerd worden, dat wordt dan met AI opgelost en wie is er baas over AI? De oligarchen die de wereld besturen tot ze genoeg van ons hebben en er een loterij wordt gehouden onder de sterksten 500 miljoen slaven overhouden is het uiteindelijk doel.
 • Annette Van Meervelde

  4 weken geleden
  In Zwitserland is Roche al volop bezig met tabletten.
 1. Van “medisch geheim” via “inschattingsfout” tot “ontzettend veel spijt”: de bocht van burgemeester Veerle Heeren
  Sint-Truiden
  185

  Van “medisch geheim” via “inschat­tings­fout” tot “ontzettend veel spijt”: de bocht van burgemees­ter Veerle Heeren

  Burgemeester Veerle Heeren van Sint-Truiden heeft na de heisa over haar vroegtijdige vaccinatie een week achter de rug die ze allicht zo snel mogelijk wil vergeten. Wat vorige week begon met “medisch beroepsgeheim”, leidde een paar dagen later tot het erkennen van “een inschattingsfout” en eindigde maandagavond met “ontzettend veel spijt.” In de extra online gemeenteraad behield ze het vertrouwen van haar partij (CD&V) en coalitiepartners Open Vld en N-VA. Na afloop kondigde ze alsnog aan tijdelijk een stap opzij te zetten. Een terugblik.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije