Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Peuter ongedeerd na val van 20 meter

Schaarbeek Een peuter van 18 maanden uit het Brusselse Schaarbeek heeft een val van 20 meter overleefd. Sterker: de kleine Osman, die vier verdiepingen naar beneden tuimelde, raakte zelfs niet gewond.

  1. Met dank aan Telegram: wilde complottheorieën over de dood van Jürgen Conings

    Met dank aan Telegram: wilde complotthe­o­rieën over de dood van Jürgen Conings

    “Ik geloof er niks van”, klonk het zondagnamiddag, luttele uren nadat Jürgen Conings dood teruggevonden was. “Ze hebben hem al eerder gevonden en meegenomen om te ondervragen. Toen ze hem niet meer nodig hadden, is hij vermoord en hebben ze zijn lijk daar neergelegd!” Het is maar één van vele complottheorieën die de ronde doen onder zijn fans. Daar worden zelfs fake nieuwsberichten van HLN.BE voor gemaakt en via Telegram verspreid.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!