Volledig scherm
© Photo News

Peter Ketelslegers schrijft wanhopige brief aan Maggie De Block na zoveelste aanval clusterhoofdpijn: “Waarom word ik niet geholpen?”

BinnenlandDe Limburgse Peter Ketelslegers heeft een open brief gepost op Facebook waarin hij minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) oproept om ernstig zieke patiënten zoals hij niet te laten stikken. De man uit Diepenbeek die lijdt aan een hevige vorm van clusterhoofdpijn, deed dat na de uitzending van ‘Van Gils en Gasten’ waarin Bo Van Spilbeeck vertelde over haar transitie tot vrouw en de operaties die ze daarvoor zal ondergaan. Ketelslegers vindt het niet kunnen dat wat hij “luxeoperaties” noemt wél terugbetaald worden en patiënten zoals hij níéts terugtrekken.

  1. Eigen Kweek, van fictie naar realiteit: zoon dwingt familie en kennissen om 5 jaar lang cannabis te kweken
    PREMIUM
    Gent/Evergem/Assenede

    Eigen Kweek, van fictie naar realiteit: zoon dwingt familie en kennissen om 5 jaar lang cannabis te kweken

    Het was een drukke woensdagnamiddag in de correctionele rechtbank van Gent. Maar liefst 12 beklaagden stonden terecht voor het bezitten, telen en invoeren van cannabis in en rond Gent. Spilfiguur Boy V. B. (33) uit Assenede overtuigde onder andere zijn ouders, ex-schoonouders en (ex)partners om mee in zijn drugsproject te stappen. Na intens politieonderzoek konden verschillende plantages opgerold worden. Voor Boy V.B. vorderde de procureur een gevangenisstraf van 5 jaar en een boete van 24.000 euro.