Peter De Roover
Volledig scherm
Peter De Roover © EPA

Peter De Roover (N-VA): "Magnette had met bezoek aan De Wever nog iets af te vinken van to-dolijstje”

N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover minimaliseert het belang van het bezoek van informateur Paul Magnette (PS) aan Bart De Wever en enkele andere leden van de N-VA-top. “Mijn indruk is dat hij nog iets af te vinken had op zijn to-dolijstje”, zei De Roover zondag in De Zevende Dag. Eerder verklaarde hij al in De Zondag dat het paars-groene recept “inbuvable” is in Vlaanderen en dat hij de houding van Open VLD niet begrijpt.

128 reacties

 • marie van sijpe

  1 jaar geleden
  we zijn van die n v a af goed maar of we kunnen werken tot ons 80
 • Willy Devroey

  1 jaar geleden
  Ik lees op een andere nieuwssite dat PS claimt Paars groen of verkiezingen. Ik dank dat hij niet beseft wat er dan te gebeuren staat. Open Vld van de kaart geveegd. Absolute Vlaamse meerderheid voor NVA en Vlaams belang. Hij wil dus provoceren, maar zet de deur wijd open voor een complete stilstand. Gevolg daarvan: in het beste geval splitsing in confederale staten.
 • Fanny Jones

  1 jaar geleden
  Nederland heeft een overschot hoe zou dat komen? rara die hebben 1 regering zoals wij vele jaren terug.En al de landen die het beter doen voor het klimaat Denemarken, Nederland enz.zijn géén transit land zoals wij!! je moet maar eens op de ring in Antwerpen kijken welke camions daar rijden : Lit,Pl, Rus ,Bulg enz. maar ja die rijden allemaal proper
 • Jef Deckers

  1 jaar geleden
  Die van Nva kunnen nog wat leren van Magnette die man heeft tenminste fatsoen en dat kennen ze bij de Nva totaal niet !
 • Ronny Ooijen

  1 jaar geleden
  peter colson, u kon op 19 augustus hier lezen dat Michel I minder bespaarde dan Di Rupo. Het grootste deel van de besparing tijdens Michel I was het gevolg van de dalende rente op overheidsschuld en de internationaal aantrekkende economie. Voor de rest zakte het tekort vooral door eenmalige maatregelen. De staatsschuld steeg met 43 miljard euro (eind 2014 - eind 2018).
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken