Personeelslid mocht "artistieke fotoshoot" maken, geen naaktfotografie

Het Gentse parket heeft de administratief medewerker, die een fotoreportage met twee naaktmodellen organiseerde in het Gentse gerechtsgebouw, vannamiddag vrijgelaten. De man werd niet voorgeleid maar het onderzoek loopt verder, zegt parketwoordvoerster Annemie Serlippens.

 1. Morgen start PFOS-onderzoekscommissie: “Politieke partijen zullen hun eigenbelang moeten overstijgen”
  Play

  Morgen start PFOS-onderzoeks­com­mis­sie: “Politieke partijen zullen hun eigenbe­lang moeten overstij­gen”

  Morgen start de parlementaire onderzoekscommissie rond PFOS-vervuiling in de buurt van de 3M-fabriek in Zwijndrecht. Die commissie, die uit zestien leden bestaat, zal tal van vragen moeten beantwoorden. Want dat PFOS gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid, was al jaren gemeld. Maar met de informatie werd nooit iets gedaan. Hannes Anaf, Vlaams fractieleider van oppositiepartij Vooruit, zal voorzitter zijn van de commissie en legt uit hoe die te werk zal gaan.
 2. Vooral zwaarbewolkt weer, temperatuur stijgt dit weekend wel weer naar 25 graden
  Weernieuws
  4

  Vooral zwaarbe­wolkt weer, tempera­tuur stijgt dit weekend wel weer naar 25 graden

  Donderdag start de dag bewolkt, maar geleidelijk komt de zon erdoor aan zee en later ook in het noordwesten. Op andere plekken in het land blijft het zwaarbewolkt. Dat meldt het KMI. Het is overwegend droog, maar een lokale bui is niet uitgesloten. De maximumtemperaturen schommelen tussen 16 en 19 graden. De komende dagen stijgt de temperatuur opnieuw geleidelijk richting 25 graden en is er vaak zon, maar ook kans op onweer.
 3. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.