Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Personeel op VIP-vliegtuig Rode Duivels krijgt hongerloon”

De Rode Duivels vliegen deze week naar Sint-Petersburg voor het EK Voetbal met een vliegtuig van de Litouwse luchtvaartmaatschappij Klasjet, dat haar personeel een salaris betaalt dat ver onder de Belgische standaarden ligt. Dat schrijft La Libre Belgique zondag.

4 reacties

 • Petra de Riddere

  2 maanden geleden
  De spelers zelf kiezen niet met welke maatschappij ze vliegen. De voetbalbond echter wel en die kun je aanrekenen dat ze meewerken aan sociale dumping
 • wim Goossens

  2 maanden geleden
  Charleroi kan ik begrijpen maar dat niet met onze Belgische maatschappij gevlogen wordt niet, als al die sopelers een 10° van maandloon afgeven kunne ze gemakkelijk een vliegtuig van +Brussel Airlines betalen bij de bond ...
 • Luc Grootjans

  2 maanden geleden
  Ik zou durven zeggen dat die Belgische spelers eens een geldpot maken van hun verdiende lonen en een kwart af staan aan de bemanning van dit vliegtuig waarmee ze naar Rusland vliegen en terug dan zijn die mensen ook blij die toezicht hebben in het vliegtuig, dus het ganse vliegpersoneel dat aanwezig is waarmee ze heen en weer vliegen een goed zakcent geven.
 • Rudi Van Goethem

  2 maanden geleden
  Zou de aanwezigheid van Elio in de regering er voor zorgen dat er vanop zijn Charleroi moet gevlogen worden. Pretentie is wel een van zijn gevoeligheden.