Paul Magnette was de enige kandidaat.
Volledig scherm
Paul Magnette was de enige kandidaat. © BELGAIMAGE

Paul Magnette verkozen tot PS-voorzitter

BinnenlandPaul Magnette is verkozen tot voorzitter van de Parti Socialiste. Hij werd zaterdag verkozen met 95,4 pct van de stemmen.

7 reacties

 • Axel Italis

  2 jaar geleden
  Wij willen pensioen op 65, 4 dagen werkweek ( voor de werkende walen ), onbeperkte 7 dagen werklozenuitkering ( voor de niet-werkende walen ) . En dat alles betaald met Vlaams geld, die werken en besparen toch zo graag. Het is een eenvoudig programma! Bij een eventueel tekort, rekening naar Vlaanderen, die hebben toch zo graag een begroting in evenwicht.
 • Lieven Vermandere

  2 jaar geleden
  Na de verkiezing van Almaçi wordt het steeds beter. Personen die het minst voorhebben met de Vlaamse visie aan de top van hun partij.
 • willem merken

  2 jaar geleden
  Proficiat. Magnette heeft een groot voordeel; nu weten de Vlamingen dat ze zullen dubbel betalen om hun rechten te krijgen die door vorige generaties staatsmannen ( over de doden niets dan goed) aan de franstaligen verkocht zijn. Waar is mijn 20% waarde van mijn stem naartoe. Iedereen gelijk voor de wet???????????
 • UGO DE MAEYER

  2 jaar geleden
  Een groot staatsman zorgt voor land waar éénheid is in verscheidenheid, m.a.w. gedeelde waarden en respect voor elke bevolkingsgroep . Benieuwd wat hij er zal van bakken als socialist , want die houden er meestal andere gedachten op na, kijk maar eens daar waar ze een absolute meerderheid verkrwgen of namen.
 • Ian Vandenbossche

  2 jaar geleden
  Lijkt me een bekwaam politicus, misschien zelfs een groot staatsman. Jammer genoeg hebben wij in vlaanderen zulke politieke kwaliteit niet meer.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen