PS-voorzitter Paul Magnette.
Volledig scherm
PS-voorzitter Paul Magnette. © EPA

Paul Magnette (PS): “Communicatie Vandenbroucke was onhandig, maar maatregelen werken”

De inspanningen die we sinds een maand leveren, hebben ervoor gezorgd dat we controle kregen over de epidemie. Dat heeft PS-voorzitter Paul Magnette verklaard. De Franstalige socialist betreurt niettemin de uitspraken van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke van zusterpartij sp.a over het schokeffect van de sluiting van de winkels. "Onhandig", luidt zijn oordeel in verscheidene media.

19 reacties

 • Peter Rouchet

  2 maanden geleden
  Ik ben benieuwd wat ze aan de volgende epidemie mie gaan doen. De faillissementen epidemie! Daar zal Vandenbroucke niet wakker van liggen!
 • PETER PERMENTIER

  2 maanden geleden
  TMr. Vandenbroucke is een minister naar mijn hart, doet wel uitspraken die ons tot ongenoegen kan leiden, maar wat voor hem telt is ons welzijn en gezondheid, en als die goed is, dan is het goed voor iedereen, en misschien had den BELG een schok nodig om de pandemie een dreun te geven, en ik hoop dat wat hij voor ogen heeft kan bereiken. Dus diegene die graag stokken in de wielen steekt van zijn uitspraken om zijn handelen te beinvloeden is er aan voor hun moeite. En Mr BDW MAG ZWIJGEN.
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  Resultaten zijn inderdaad het belangrijkste en nu maar hopen dat de Vlaamse regering het weer niet om zeep helpt.  Deze federale regering doet goed werk en het ziet ernaar uit dat ze hiervoor in 2024 ook zullen beloond worden. We hebben geen nood aan dat gezwets over confederalisme of splitsing.
 • Andrea Rooman

  2 maanden geleden
  Tot hiertoe nog niksRespect of grote inspanningen gezien van regering decroo (of moeten we zeggen, regering VDB).poeh, 2024 zal pas VDBZijn chokeffect zien, allen buiten. 
 • Kris Platteau

  2 maanden geleden
  Het aantal verplaatsingen kon bvb ook beperkt worden door iedereen die niet thuis kan werken op technische werkloosheid te zetten. Hopelijk ziet iedereen in dat dit niet fair is tov die mensen, maar waarom zou een soortgelijke maatregel dan wel fair zijn tov de winkelbedienden? VDB geeft zelf toe dat winkels geen broeihaard voor de epidemie zijn, maar gaat wel even beslissen dat de mensen die er werken loon verliezen om dit op te lossen (hij natuurlijk zelf niet).
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen