Rechts op de foto de verdachte van de moord.
Volledig scherm
Rechts op de foto de verdachte van de moord. © Hans Verbeke

Passioneel drama voor jonge vrouw: West-Vlaming (24) opgepakt na moord op slagerszoon (28)

Het parket van Brugge voert een onderzoek naar het gewelddadig overlijden van de 28-jarige Bjorn De Vrieze uit Tielt. De passionele moord draait rond een jonge vrouw met wie het slachtoffer volgens bronnen recent een relatie had aangeknoopt. De man viel Bjorn langs achter aan toen hij thuiskwam. De verdachte werd kort na de feiten opgepakt en is intussen door de onderzoeksrechter in Brugge aangehouden op verdenking van moord.

 1. Luc en Annie zijn misschien wel enige Belgische wielerfans die Vuelta volgen: “Twee weken quarantaine achteraf hebben we er graag voor over”
  PREMIUM

  Luc en Annie zijn misschien wel enige Belgische wielerfans die Vuelta volgen: “Twee weken quarantai­ne achteraf hebben we er graag voor over”

  Met je camper een grote wielerronde volgen: zonder corona de normaalste zaak van de wereld en voor veel Vlaamse wielerfans zelfs hun jaarlijkse vakantie. Maar vandaag, met het rondwarende virus, waagt amper iemand zich hieraan. Behalve Luc (64) en Annie (63) uit Kalken, zij staan elke dag langs het parcours van de Vuelta. “Als we terug thuis zijn, moeten we twee weken in quarantaine. Maar dat hebben we er graag voor over”, zeggen ze vanuit Aguilar de Campoo.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk