RTL
Volledig scherm
© RTL

Passagiers van Air Maroc zitten al meer dan 45 uur vast op Zaventem: "Is dit nog een land waar de mensenrechten gerespecteerd worden?"

LuchtvaartPassagiers van Air Maroc zitten al meer dan 45 uur vast op Zaventem. Tot hun grote frustratie zagen ze het tijdstip van vertrek almaar uitgesteld worden. "Sommigen moesten naar Marokko voor een begrafenis, ik wil naar mijn kinderen. Ons geduld is op", verklaarde Hakima Mommen in het journaal van RTL.

321 reacties

 • Gilbert De Meyer

  4 jaar geleden
  Luchthavens over gans de wereld zouden moeten beschikken over 5 sterrenhotels waar ze de gestrande reizigers kan ondetbrengen op kosten van de stakende maatschappij die het dan eventueel kan doorrekenen aan de vakbond diyt zou ook fzo moeten met sproorweg wedde dat het gedaan is en spijtig voor die mevrouw met haar kindje maar dit ligt niet aan ons landv maar aan de vakbond welke de maayschapppij laat plat leggen
 • Stefan Stukken

  4 jaar geleden
  50 +/- gestrande mensen (wilde gok) 1 die mensenrechten aanhaalt. Heel België op zijn kop voor de mening van 1 persoon, ben benieuwd of de wereld alle Belgen vergelijkt met de daden van bv Marc detroux ook 1 Belg die iets extreems slecht heeft gedaan of bv Breivik zijn ze allemaal in Noorwegen zo? Zet uw kop eens vast de reacties hier zijn zo bekrompen.. erg om Belg te zijn
 • JOHAN Goossens

  4 jaar geleden
  aan alle moslimvrienden,door jullie eigen gedrag is het zover gekomen dat het grootste deel van de belgen (dank zij slechte ervaringen)een bloedhekel aan jullie gekregen hebben,oogsten wat je gezaaid hebt heet dat
 • Martin Thienpont

  4 jaar geleden
  Marokkaanse luchtvaartmaatschappij zegt genoeg, dat ze daar gaan klagen in hun thuisland. Of is het zo erg gesteld dat zelfs hun thuisland ze niet meer terug wil, al is't maar voor eventjes. Kan er mij wel wat bij voorstellen.
 • Jennifer Peeters

  4 jaar geleden
  Als jullie denken dat het in Marokko zoveel beter is, wat houdt jullie tegen om ginder te blijven? België is slecht voor jullie, behalve voor onze sociale zekerheid!!!!!
 1. Vlaams bouwmeester boort plannen Boerentoren de grond in: “Verschrikkelijk, dit is spektakelarchitectuur uit de jaren 80”
  Antwerpen
  146

  Vlaams bouwmees­ter boort plannen Boerento­ren de grond in: “Verschrik­ke­lijk, dit is spektakel­ar­chi­tec­tuur uit de jaren 80”

  “Verschrikking en afschuw.” Dat voelde Vlaams bouwmeester Erik Wieërs toen hij het ontwerp van de Boerentoren voor het eerst onder ogen kreeg, zo vertelde hij vanmorgen op Radio 1. Volgens Wieërs zijn de plannen niet meer van deze tijd. “Het is niet omdat je een beroemd architect onder de arm neemt, dat je automatisch vernieuwend bent. Hier is totaal niks vernieuwend aan.”