Volledig scherm
© Twitter

Passagier verontwaardigd over omstandigheden tijdens vlucht: “Hoe stroken volle vliegtuigen in zo'n omstandigheden met de maatregelen?”

We zitten middenin een tweede coronagolf, dus moet iedereen zich zoveel mogelijk aan de coronamaatregelen houden. Afstand houden en mondmaskers dragen zijn daarbij belangrijke basisregels. Dat het aan boord van een vliegtuig er wel eens anders aan toe gaat, bewijst een foto van een passagier die van Istanbul naar Brussel reisde. 

51 reacties

 • Marc Van Nueten

  4 maanden geleden
  dit gebeurt alleen maar bij vluchten van en naar landen zoals deze
 • ANJA LEMMENS

  4 maanden geleden
  Hebben pas nog met Ryanair gevlogen vliegtuig maar half gevuld en mooi verdeelde plaatsen, iedereen houd zich Perfect aan de regels. Ik zit liever op zo een vliegtuig dan in België op het openbaar vervoer want daar zie ik elke dag beelden van die echt niet kunnen. 
 • Gaston Miar

  4 maanden geleden
  Niemand verplicht je om te gaan vliegen. Blijf eruit!
 • fons van hoef

  4 maanden geleden
  Ze had misschien moeten afstappen ? Heeft zij dan meer recht op die vlucht dan de anderen aan boord ?Als ge met een goedkope maatschappij vliegt ( Turkse ryanair ) moet ge niet de luxe van Turkish Airlines verlangen . . .
 • PETER ROBBERECHT

  4 maanden geleden
  Laatst heb ik nog met Tui gevlogen en daar werden alle regels gerespecteerd, iedereen de ganse vlucht met mondmasker en iedereen was voorbeeldig bij het verlaten van het toestel.
 1. Hoe veilig is vliegen in coronatijden? “Lucht in een vliegtuig is even zuiver als die in een operatiekwartier”

  Hoe veilig is vliegen in coronatij­den? “Lucht in een vliegtuig is even zuiver als die in een operatie­kwar­tier”

  Vanaf 15 juni wordt reizen binnen de Europese Unie opnieuw mogelijk. Vanaf dan openen de meeste lidstaten hun binnengrenzen en zullen meer en meer mensen ook opnieuw het vliegtuig willen nemen. Luchtvaartmaatschappijen zetten zich schrap voor een heropstart met tal van maatregelen. Maar welke risico’s houdt een vliegtuigreis in coronatijden in? En moet je je zorgen maken om de social distancing die niet altijd te bewaren valt op een vliegtuig?
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie