Volledig scherm

Pasen en Allerheiligen niet langer betaalde feestdagen?

De betaalde feestdagen moeten worden aangepast aan de multiculturele samenleving: Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen sneuvelen. De hoofddoek moet op school kunnen vanaf het vierde middelbaar en ook overal in de ambtenarij, behalve bij leger, politie en gerecht. Straatnamen die ethnische minderheden schokken, moeten worden verwijderd. De overheid én privébedrijven die overheidsaanbestedingen willen krijgen, moeten met tijdelijke quota voor etnische en culturele minderheden werken.

 1. Stroomproducenten vrezen bouw onvoldoende gascentrales: "Absoluut onmogelijk om laatste kerncentrales in 2025 te sluiten”

  Stroompro­du­cen­ten vrezen bouw onvoldoen­de gascentra­les: "Absoluut onmogelijk om laatste kerncentra­les in 2025 te sluiten”

  Er dreigen onvoldoende gascentrales te mogen worden gebouwd om de bevoorradingszekerheid van ons land te garanderen na 2025, als de kernuitstap een feit is. Daarvoor waarschuwt FEBEG, de federatie van Belgsiche Elektriciteits- en Gasbedrijven. Eerder vandaag zou Waals minister van Economie Willy Borsus dat het “absoluut onmogelijk is om onze laatste twee kerncentrales in 2025 te sluiten als we onze ambities inzake energietransitie, toegankelijke energie voor burgers en ondernemingen, en leveringszekerheid zonder invoer van energie willen waarmaken”.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren