Premier Alexander De Croo (Open Vld)
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo (Open Vld) © BELGA

Pas vrijdag wordt knoop over strengere reisregels doorgehakt. Wat moeten we verwachten?

De Britse coronavariant lijkt bezig aan een opmars in ons land, maar toch zal het Overlegcomité pas vrijdag beslissen over strengere maatregelen voor reizigers. “Donderdag zit de Europese top samen. Het zou vreemd zijn als België met een unilaterale beslissing komt, als er dan mogelijk een Europees plan van aanpak komt.” Wat met niet-essentiële reizen? En de scholen? Een vooruitblik.

187 reacties

 • Joan Lute

  1 maand geleden
  Wat mij het meest is bijgebleven van deze Pandemie is de onwil bij veel mensen om diciplinair de noodzakelijke maatregelen aan te houden met alle dramatische gevolgen van doen. Tevens is het onrustwekkend dat heel de EU heeft tekortgeschoten in een eenvormige harde aanpak om het virus halt te roepen. Reislustigen en feestvierende Covid bondgenoten hebben zo dus vrij spel gekregen om de tol aan slachtoffers de pan uit te laten swingen en het is intriest dat ze hun eigen aandeel compleet ontkennen
 • Peter Van Endert

  1 maand geleden
  Nog samen te werken met deze regering voor mij hoeft dit niet want het draait zo vierkant als iets ze weten zelfs niet hoe ze heel deze situatie moeten oplossen ze schulden maar wat uit hun mouwen zonder na te denken
 • WILLIAM ARIJS

  1 maand geleden
  Waarom die regels. Waarom al dat geklaag. Jullie zelf luisteren er toch ni naar. Jullie mensen doen er maar op los. Ik zie genoeg op straat en in mijne winkel.
 • fred degret

  1 maand geleden
  En wie knipt er De Croo zijn haar want dat blijft kort ??
 • Hilde Eykens

  1 maand geleden
  De waarheid komt van Rusland, onze liberale regering is een lachertje.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag