Volledig scherm
© BELGA

Pas binnen 6 à 8 weken coronatests op luchthaven Charleroi

Volgens Waals minister van Luchthavens Jean-Luc Crucke (MR) zal het nog zes tot acht weken duren voor passagiers die uit een rode zone terugkeren zich vrijwillig op de luchthaven van Charleroi zullen kunnen laten testen op Covid-19. Dat heeft hij vandaag in de bevoegde commissie in het Waals Parlement verklaard.

4 reacties

 • Lecocq Daniel

  5 maanden geleden
  Verplichte test, hoe doe je dat bij personen die bloedverdunners slikken? De bijsluiter bij bepaalde wattenstaafjes vermeld duidelijk dat hun gebruik dan afgeraden wordt!
 • Lisette Theunis

  5 maanden geleden
  Het virus heeft zich snel kunnen verspreiden via de luchtvaart. Als onze politici 10 maanden nodig hebben om één belangrijke maatregel door te voeren in een luchthaven om bemettingen in te dijken, dan zal deze pandemie nog jaren aanslepen..
 • Rober Heezemans

  5 maanden geleden
  Pure kafka in Belgie. Dat is dan midden November. Ik dacht dat Corona al in Maart was uitgebroken. Dat is dan 8 maanden na dato.
 • Jean-Pierre Robbens

  5 maanden geleden
  Belgen kunnen niet verplicht worden zich te laten testen op de luchthaven? dat is dus een blunder van formaat. Dat ze die uit een rode zone komen verplichten hun eerste test op de luchthaven te laten doen, de tweede kunnen ze thuis laten doen. maar zo hebben ze ondertussen toch de gegevens van die personen(als nu maar de helft zich laat testen) en kunnen ze betere controle uitvoeren en kunnen ze ook het resultaat van de tweede test controleren. de cijfers zullen dan wel minder snel stijgen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie