Een advertentie van de Partij voor de Dieren, betaald door Vlaams Belang.
Volledig scherm
Een advertentie van de Partij voor de Dieren, betaald door Vlaams Belang. © rv

Partij voor de Dieren switcht van LDD naar Vlaams Belang, partij betaalt ook Facebook-advertenties

De Vlaamse Partij voor de Dieren roept op om komende zondag voor Vlaams Belang te stemmen. In 2010 verbond de partij haar lot nog aan Lijst Dedecker (LDD).

13 reacties

 • Ellen Daneels

  4 jaar geleden
  DierAnimal is de enige partij die écht op komt voor dierenrechten.
 • John De Wever

  4 jaar geleden
  Mensen, de enige partij in België die het beste voor heeft met de dieren is DierAnimal. Stem daar dan gewoon op.
 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  Ik heb hun programmapunten gezien: zo zijn ze bv. tégen "onverdoofd halalslachten", maar over "kosher slachten" zeggen ze niets, terwijl het net hetzelfde is. Wat dat betreft, gaan ze dus N-VA achterna, die ook al hun kar aan 't keren zijn.
 • Eric Grosemans

  4 jaar geleden
  Partij voor de dieren had een mogelijke optie geweest om op te stemmen voor mij. Nu ze hun karretje gehangen hebben aan een partij die zelfs de mensenrechten niet respecteert hoeft het niet meer. Partijen die niet hoog oplopen met mensenrechten, gaan dat voor dieren ook niet doen.
 • Leo Duym

  4 jaar geleden
  Het VB is de enige partij die tegen onverdoofd slachten is. De hypocriete N-VA heeft haar kar in deze (in wat niet?) gekeerd, zoek op: ‘De Wever hint op mogelijke aanpassing rond verbod onverdoofd slachten.’ @Paulien Paulette, wat een onzin. De motivatie van vegetariërs om geen vlees te eten heeft bij velen van hen niets met diervriendelijkheid te maken. Ik eet vlees, maar doneer aan dierenorganisaties. Van het handjevol vegetariërs die ik ken, doet niet één dat.