Verkozene Redouane Ahrouch
Volledig scherm
Verkozene Redouane Ahrouch © Galicia

Partij Islam wil islamitische staat in België en vrouwen en mannen apart op de bus

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen komt de partij Islam op in 28 gemeenten in Wallonië en Brussel. De ultieme doelstelling blijkt een honderd procent islamitische staat en er zijn nog opvallende voorstellen.

599 reacties

 • chelle db

  3 jaar geleden
  De eerste moslim die mij een wet voorschrijft zal zich dat zijn leven lang beklagen, daar mag hij zeker van zijn. Hij zal dan wel zien waartoe westerse vrouwen in staat zijn wanneer ze in hun vrijheid belemmerd worden! Sukkelaars...
 • Gustaaf S

  3 jaar geleden
  @Tom Faes, "negeren" dat is nu eens een stelling dat u zou aannemen. Wel Tommeke, dat is nu juist wat ze hier al 40jaar gedaan hebben,en we zien de resultaten,nietwaar???
 • Thomas Gospelle

  3 jaar geleden
  Gelukkig is dit niet waar echte islam voor staat mensen! Islam is als feminisme weet u wel. Staat voor alles en nog wat en voor iedereen iets anders. Tot de sharia de wet dicteert. Mijn stenen liggen klaar.
 • danny van parijs

  3 jaar geleden
  ja ze hebben gelijk hoor, maar dan wel met met hun eigen bus maatschapij en met hun voetjes nooit meer op een lijnbus te stappen
 • Danilo Ivkovic

  3 jaar geleden
  Dus gevaar komt ook van niet-terroristen...maar dat wist ik al lang...
 1. Speurders nemen meer dan 100 DNA-stalen af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke
  PREMIUM
  Herentals

  Speurders nemen meer dan 100 DNA-sta­len af bij mannen in onderzoek naar moord op juf Mieke

  Meer dan honderd mannen hebben een DNA-staal moeten afgeven in het onderzoek naar de moord op juf Mieke Verlinden. Een bewijs dat de speurders zich nog altijd vastbijten in het onderzoek in de moord die nog altijd heel wat mensen beroert. De meer dan honderd tips leverden voorlopig nog niets op, net als het onderzoek naar de speciale schoenen die de dader droeg. “We doen er alles aan om de dader te vinden”, klinkt het bij het parket.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken