Volledig scherm
© Facebook

Partij ISLAM 'onthult' opvallende lijsttrekker, Bart De Wever niet onder de indruk: "In Antwerpen valt carnaval precies wat later dit jaar"

BinnenlandDe partij ISLAM komt met een opvallende lijsttrekker voor de verkiezingen in Antwerpen of dat kondigt ze alleszins toch zo aan. Eerder deze week liet het kopstuk, Redouane Ahrouch, al vallen dat het om een vrouw ging, nu is ook het campagnebeeld vrijgegeven, maar dat blijkt niet echt te zijn. 

392 reacties

 • Joske Vermeulen

  2 jaar geleden
  Een sterke vrouw uit Antwerpen ? Volgens mij zit Calvo dan onder dat spokengewaad.
 • Peter Smets

  3 jaar geleden
  Carnaval valt elk jaar op 11 juli.
 • Stefan Vantstraat

  3 jaar geleden
  Iedereen welkom, van harte zelfs, maar ik moet die achterlijke moslimcultuur niet! Wil je de sharia? Fijn! Ga dan ergens anders je eisen stellen.
 • JAN krommentak

  3 jaar geleden
  Je kan het ook positief bekijken stelen betekent dan handjes afkappen ! het zal rap gedaan zijn
 • fanny steylaerts

  3 jaar geleden
  Hahaha, een campagne hoeft het Vlaams Belang niet meer te voeren; die wrijft geamuseerd in zijn handjes nu want leden en stemmers komen als wespen naar de siroop.
 1. 'Bestsellerboy' Mano (27) werd door z'n ouders verstoten 'omdat hij Allah beledigde'
  PREMIUM

  'Bestseller­boy' Mano (27) werd door z'n ouders verstoten 'omdat hij Allah beledigde'

  Knappe mannen die een bestseller schrijven, ze zijn niet dik gezaaid. Vaak zijn schrijvers weliswaar geniaal, maar ligt hun sixpack eerder in de koelkast dan op hun lijf. In Nederland, daarentegen, hebben ze Mano Bouzamour (27). Een Marokkaanse wonderboy die op z'n 22ste een knaldebuut schreef, en prompt door z'n ouders werd verstoten omdat hij Allah beledigde. En dus besloot hij in zijn tweede boek nóg harder religie in vraag te stellen en nóg uitbundiger seks te vieren. "Vrijheid moet je durven claimen."
 1. Oprichter Islam-partij weigert staatssecretaris Demir aan te kijken tijdens tv-debat: "U verwart de Kamer met uw slaapkamer"

  Oprichter Is­lam-par­tij weigert staatsse­cre­ta­ris Demir aan te kijken tijdens tv-debat: "U verwart de Kamer met uw slaapkamer"

  Opnieuw komt Redouane Ahrouch, het kopstuk van de Islampartij en voormalig MIVB-buschauffeur, in opspraak. Ahrouch weigerde om staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) aan te kijken tijdens een debat van "De Afspraak" op Canvas. Ahrouch bevestigde tijdens de uitzending dat hij de sharia wil invoeren in België, en dat hij met zijn partij wil meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Gent en Antwerpen.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"