Volledig scherm
© rv

Parlementslid Gryffroy formeel: "N-VA zal Energiepact niet goedkeuren"

energiepactN-VA zal het Energiepact niet goedkeuren in de Vlaamse en federale regering. Dat maakte Vlaams parlementslid Andries Gryffroy duidelijk in het VRT-programma Terzake

76 reacties

 • djeepie huybrechts

  3 jaar geleden
  Ze zullen de spaarboekjes van de Belgen leeghalen, eender hoe, ik vertrek binnenkort naar het warme Thailand waar ik met mijn klein pensioen goed kan leven, hier in dit corrupt vreemdelingen land kom ik verre van toe.Daag .
 • Daniel Meuleman

  3 jaar geleden
  Zonder kerncentrales zaten we nu in de kou en in het donker. Wat brengen die zonnepanelen nu op nu de nood aan energie het hoogst is. Nieuwe kerncentrales zijn de oplossing, waarom zien politiekers dat niet in? We gaan hier nog wat beleven in dit land.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Hopelijk gaan ze bij verzuurde Tom Faes het licht en de cv eerst uit zetten.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Heel simpel leg al de centrales twee dagen stil in april als PROEF.Ze hoeven dat niet in de winter te doen want dan zijn er teveel mensen die geen verwarming meer hebben en geen potje meer kunnen koken en geen licht meer hebben.En dat zal in april niet anders zijn het licht zal uitgaan.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Het gezond verstand van N-VA zal uiteindelijk wel gelijk krijgen. Ondertussen zullen de 'linkse' krachten onze economie, en bij uitstek ook de kleine man, heel wat schade berokkenen. Dat 'sociale' gelaat van de Groenen en hun aanhang is even echt als dat van Kim Jong-Oen.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant