De commissie die moet bekijken of een deel van de dotatie van prins Laurent (foto) moet worden ingetrokken, moet bestaan uit parlementsleden die zich nooit eerder kritisch hebben uitgelaten over het gedrag van de prins. Dat staat in een advies dat een advocatenkantoor op vraag van de Kamervoorzitter heeft overgemaakt.
Volledig scherm
De commissie die moet bekijken of een deel van de dotatie van prins Laurent (foto) moet worden ingetrokken, moet bestaan uit parlementsleden die zich nooit eerder kritisch hebben uitgelaten over het gedrag van de prins. Dat staat in een advies dat een advocatenkantoor op vraag van de Kamervoorzitter heeft overgemaakt. © BELGA

Parlementsleden die zich buigen over sanctie prins Laurent moeten "onpartijdig" zijn

De commissie die moet bekijken of een deel van de dotatie van prins Laurent moet worden ingetrokken, moet bestaan uit parlementsleden die zich nooit eerder kritisch hebben uitgelaten over het gedrag van de prins. Dat staat in een advies dat een advocatenkantoor op vraag van de Kamervoorzitter heeft overgemaakt, zo meldt Le Soir vandaag.

86 reacties

 • Gerry Cle

  4 jaar geleden
  Ik kan begrijpen dat de prins liever geen parlementsleden in die commissie wil die hem voor dit voorval reeds in de media hebben aangepakt. Anderzijds moet de commissie wel de politieke verhoudingen van de kamer respecteren natuurlijk. Laurent zal dus nog steeds goede argumenten nodig hebben om de commissie te overtuigen van zijn goede bedoelingen.
 • Jan Van Rompaey

  4 jaar geleden
  Iemand die en beslissing neemt is altijd partijdig. Men stemt voor of tegen. Je kan misschien alleen de voorstanders van de koninklijke clown over zijn lot beslissen. Dat is de nieuwste uitgave van de Belgische justitie, de echte klassenjustitie !
 • William Van den Berghe

  4 jaar geleden
  Wat een onnozele cinema. Wat is erop tegen om kritisch te zijn. Dat is niet hetzelfde als onpartijdig zijn. Iedereen heeft zijn gedacht over prins Laurent. Zie naar de feiten.
 • guido taens

  4 jaar geleden
  Waarom zit iedereen te kappen op ONS (gesubsidiëerd) koningshuis met 12.000.000 sponsors ,buiten hun onnutten van 150.000 gesponsorde politiekers die hun eigenlijke 12.000.000 sponsoren gewoon een rad voor ogen draaien met hun belachelijke en vernederende véél te dure FLAUWE ZEVER, alleen om de kassa te helpen ledigen op kosten van hun 12.000.000 sponsoren.
 • ka Van der Linden

  4 jaar geleden
  Blijven betalen, dikke snullen ! En vergeet niet onderdanig te buigen !