Archiefbeeld. Stéphane Moreau
Volledig scherm
Archiefbeeld. Stéphane Moreau © photo_news

Parket tekent beroep aan tegen vrijlating onder voorwaarden: Stéphane Moreau blijft in de cel

De Luikse raadkamer heeft woensdagnamiddag in de Nethys-zaak de vrijlating onder voorwaarden gelast van Stéphane Moreau en Pol Heyse, voormalige bestuurders van de Luikse intercommunale. Dat meldt de advocaat van Moreau, Adrien Masset. Intussen diende het federaal parket beroep in tegen die beslissing. 

 1. “Ik heb wapens voor het lichaam van Ali”: mannen die restaurant van drugsconcurrent onder vuur nemen krijgen 7 jaar cel
  PREMIUM
  Deurne/Antwerpen

  “Ik heb wapens voor het lichaam van Ali”: mannen die restaurant van drugscon­cur­rent onder vuur nemen krijgen 7 jaar cel

  Tien verdachten van de aanslag op The Pasta House in Deurne zijn deze ochtend veroordeeld tot gevangenisstraffen van drie tot zeven jaar. Die horecazaak op de Turnhoutsebaan werd in augustus 2020 onder vuur genomen. Het restaurant was eigendom van Ali O., een concurrent in het Antwerpse drugsmilieu. De kopstukken Bilal B., Mohamed N. en Nederlander Isaac B. kregen de zwaarste straffen van zeven en zes jaar. Een reconstructie.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.