Tussen het beraad en na de uitspraak van gisteren in de zaak-Coolsaet ontving het parket twee nieuwe klachten.
Volledig scherm
Tussen het beraad en na de uitspraak van gisteren in de zaak-Coolsaet ontving het parket twee nieuwe klachten. © Photo News

Parket ontvangt twee nieuwe klachten tegen Bo Coolsaet

Het parket heeft twee nieuwe klachten ontvangen tegen uroloog Bo Coolsaet, die gisteren veroordeeld werd tot vier jaar cel, waarvan de helft effectief, voor het aanranden en verkrachten van een minderjarige patiënte. Dat maakt het parket zelf bekend in een persbericht. “Die twee klachten zullen gevoegd worden aan het lopende gerechtelijk onderzoek tegen Bo Coolsaet dat geopend werd na een klacht met burgerlijkepartijstelling in september 2019", zegt het parket.

9 reacties

 • Mady Vermeulen

  4 jaar geleden
  Is bekendheid en het hebben van trouwe klanten een excuus voor verkrachting?
 • Mady Vermeulen

  4 jaar geleden
  Zo blijkt weer hoe mannen met veel macht en geld zich jarenlang kunnen permitteren wat mensen zonder de juiste "kennissen" en macht niet geoorloofd is. Coolsaet is véél telaat tegen de lamp gelopen. Tot zijn 80stezijn gangen kunnen gaan omdat hij zoveel macht en invloed had, en één jaar achter de tralies gaan is een lachertje.
 • leen hanssens

  4 jaar geleden
  Coolsaet heeft mij ook behandeld, nooit iets van ondervonden. Ik vraag me af waar de ouders waren van het meisje. En plots, na jaren, komen er nog klachten. Niet te begrijpen.
 • didier francois

  4 jaar geleden
  Het gerecht in Belgistan is voor iedereen gelijk, aléé toch voor de ene. wat méér dan de andere....... de schaamte voorbij !!!
 • Roger Dufour

  4 jaar geleden
  Coolsaet is een heel bekende uroloog die héél véél werk had en een trouw cliënteel.