Slachtoffer Roger B.
Volledig scherm
Slachtoffer Roger B. © VTM Nieuws, rv

Parket bevestigt: Nederlandse trucker (56) die geel hesje doodreed opgepakt nabij Tilburg

De trucker die vrijdag een ‘geel hesje’ heeft doodgereden in Wezet is opgepakt nabij Tilburg, net over de grens. Dat bevestigt het parket van Luik. Volgens Nederlandse media gaat het om een 56-jarige man uit Dongen (Noord-Brabant). Het parket gaat ook niet meer uit van een ongeval, maar van “opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg”. Volgens één getuige zou de trucker het slachtoffer voor de aanrijding hebben gezien, en toch zijn doorgereden. 

22 reacties

 • Fred Fourgon

  2 jaar geleden
  Als er zoiets gebeurt is het het allemaal niet waard geweest. Ik veroordeel géén van beide partijen, ken de ware feiten niet, maar wat een feit is is dat het verkeer "tegenhouden" op een snelweg levensgevaarlijk is, zelfs voor ordediensten en wegenwerkers. In elk geval veel sterkte voor de nabestaanden en familieleden van de omgekomen Roger.
 • Beatrix Klein

  2 jaar geleden
  Wat erg voor die vrachtwagenchauffeur.
 • Jentl Snauwaert

  2 jaar geleden
  Het is zijn eigen fout dat hij daar midden op de weg gaat staan. Die man kan er ook niets aan doen dat er plots iemand voor zijn vrachtwagen springt.
 • Lieven Luyten

  2 jaar geleden
  De eerste verantwoordelijke is dat gele hesje zelf! De tweede de overheid die deze leeghangers en ambrasmakers hun gang laten gaan.
 • Norbert Corten

  2 jaar geleden
  Volgens mij gaat de overheid hier zwaar in de fout door toe te laten dat individuele burgers zomaar een snelweg kunnen blokkeren,als zij de wet hadden toegepast dan had dit niet kunnen gebeuren. Langs de andere kant indien die vrachtwagen chauffeur die persoon opzettelijk heeft aangereden, is dit een moordaanslag.
 1. Van Langenhove vraagt aan Telegram-volgers om proceskosten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Van Langenhove vraagt aan Telegram-vol­gers om proceskos­ten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) roept zijn volgers op Telegram op om proceskosten in de zaak Schild en Vrienden te helpen financieren. Het parket van Oost-Vlaanderen diende een verzoek in om de parlementaire onschendbaarheid van het Kamerlid op te heffen. “Ik heb echter niets te verbergen. Er staat niets strafbaars in het dossier”, klinkt het in een reactie.
 2. Vandenbroucke verzekert: "Geen 'dode stock' aan vaccins meer in de diepvries"

  Vandenbrou­c­ke verzekert: "Geen 'dode stock' aan vaccins meer in de diepvries"

  Op dit moment ligt er nagenoeg geen 'dode stock' aan coronavaccins meer opgeslagen in de hubziekenhuizen die de vaccins verdelen. Dat zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) vandaag in de Kamer. “Er zitten er nog veel in de diepvries, maar dat komt omdat we volgende week beginnen met de tweede prik van wie al een eerste inenting kreeg. Dat moet volgende week dus enorm accelereren.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre