Thierry Pauwaert, vader van Raphaël.
Volledig scherm
Thierry Pauwaert, vader van Raphaël. © Baert Marc

Papa van gestorven Raphaël getuigt: “Hoop dat dit anderen kan redden die dit vapen”

Thierry Pauwaert kan nog altijd niet geloven wat er met zijn 18-jarige zoon Raphaël gebeurde. De jongeman kreeg eind september plots last van een vervelende hoest, daarna ging het razendsnel. Artsen brachten Raphaël in een kunstmatige coma, waaruit hij nooit meer zou ontwaken. Mogelijk is Raphaël het eerste dodelijke slachtoffer van de e-sigaret in ons land, zo stellen dokters. 

13 reacties

 • Elisa deJong

  2 jaar geleden
  Belasting missen... , maar veeeel besparing op gezondheidskosten...
 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  Er zijn er die alles willen proberen voor die ene ultieme ervaring, zonder stil te staan bij de eventuele gevolgen.
 • Bernard Swenden

  2 jaar geleden
  Cbd-olie is niet gemaakt om verhit te worden via vapen, dat zou elke gebruiker moeten weten. deze olie is van een heel andere soort dan wat in vape-toestellen gebruikt wordt. nu wordt weer de link met cannabis gelegd, ten onrechte, want als cannabis op een normale manier wordt gebruikt is het helemaal niet levensbedreigend!
 • Steven Hams

  2 jaar geleden
  Vooraleer het vapen verboden wordt .. eerst gewone sigaretten verbieden he . Want daar is al meer dan 1 persoon aan gestorven in Belgie ....
 • Gauthier Lambert

  2 jaar geleden
  Ik vape al meer dan 5 jaar en voel me veel beter dan toen ik rookte. Als je White Spirit zou mengen met cola om een cocktail te maken, loopt dit ook verkeerd af. Mijn advies is dus om enkel in betrouwbare speciaalzaken vloeistoffen te kopen en zeker ook niet online.