De ontvoerde en vermoorde Mélissa Russo.
Volledig scherm
De ontvoerde en vermoorde Mélissa Russo. © Facebook Gino Russo.

Papa deelt oude videobeelden van Dutroux-slachtoffer Mélissa Russo

Gino Russo wiens dochtertje Mélissa een van de slachtoffers is van ontvoerder en vijfvoudig moordenaar Marc Dutroux, heeft op Facebook een filmpje geplaatst met ontroerende beelden van het meisje en haar familie. De beelden komen van enkele VHS-videobanden en dateren van begin jaren negentig.

 1. Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Op de E411 ter hoogte van Éghezée is een man zonder papieren, die gedetineerd was, ontsnapt nadat hij eerst twee chauffeurs in een celwagen gijzelde. De man, die zonder rechtmatige status in het land verblijft, zou met een mes de bestuurders bedreigd hebben. Hij werd op dat moment overgebracht van de gevangenis in Aarlen naar het repatriëringscentrum in Steenokkerzeel, waar hij de volgende dag van Zaventem naar zijn land van herkomst zou vliegen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).