Pakkende videobeelden: verpleegkundigen verzorgen prematuurtjes nadat ouders positief testen op Covid-19

De ziekenhuizen roepen zwangere vrouwen op om zich toch maar snel te laten inenten en een boosterprik te nemen. Dit omdat ze meer en meer moeders, vooral ongevaccineerd, aan de beademing moeten leggen. Voor de baby’s betekent dat dat ze vroeger ter wereld moeten komen, en alleen in een bedje moeten liggen.

22 reacties

 • Steven Verplacke

  1 jaar geleden
  Ik ken meerdere jonge mama's/vrouwen waarbij de baby het niet goed meer deed na vaccinatie. 2 kregen een miskraam. 1 groeide haar baby niet meer. Gelukkig was ze bijna 8 maand ver. En 1 baby'tje moest plots met spoed worden geboren omdat er iets fout ging met de hartslag. Kindje werd uiteindelijk met hartafwijking geboren. Waar voordien niks van te merken was. Bijna allemaal ongevaccineerd... wat verder, allemaal ongevaccineerd. Wie geloofd dat nog? We weten dat media de mensen bang moet maken..
 • Karel van Velzeke

  1 jaar geleden
  keiharde realiteit ,zeer mooi wat deze mensen doen en niet te onderschatten ,
 • Gert Berger

  1 jaar geleden
  Nee hoor, vaccineren is niet nodig.. Wel dus ! Weeral extra personeel nodig en extra druk omdat die vrouwen zich niet laat vaccineren.. Respect voor die mensen in de zorg die nog steeds niet foert zeggen. Maar dat komt nog wel .. Kan niet blijven duren.
 • Casto Giuseppe

  1 jaar geleden
  Respect voor deze mensen
 • david elesn

  1 jaar geleden
  Mogen we ook beelden zien van mensen met kanker, leukemie, … Die kinderen worden ook opgevangen hoor