Pakkende videobeelden: verpleegkundigen verzorgen prematuurtjes nadat ouders positief testen op Covid-19

De ziekenhuizen roepen zwangere vrouwen op om zich toch maar snel te laten inenten en een boosterprik te nemen. Dit omdat ze meer en meer moeders, vooral ongevaccineerd, aan de beademing moeten leggen. Voor de baby’s betekent dat dat ze vroeger ter wereld moeten komen, en alleen in een bedje moeten liggen.

22 reacties

 • Steven Verplacke

  5 maanden geleden
  Ik ken meerdere jonge mama's/vrouwen waarbij de baby het niet goed meer deed na vaccinatie. 2 kregen een miskraam. 1 groeide haar baby niet meer. Gelukkig was ze bijna 8 maand ver. En 1 baby'tje moest plots met spoed worden geboren omdat er iets fout ging met de hartslag. Kindje werd uiteindelijk met hartafwijking geboren. Waar voordien niks van te merken was. Bijna allemaal ongevaccineerd... wat verder, allemaal ongevaccineerd. Wie geloofd dat nog? We weten dat media de mensen bang moet maken..
 • Karel van Velzeke

  5 maanden geleden
  keiharde realiteit ,zeer mooi wat deze mensen doen en niet te onderschatten ,
 • Gert Berger

  5 maanden geleden
  Nee hoor, vaccineren is niet nodig.. Wel dus ! Weeral extra personeel nodig en extra druk omdat die vrouwen zich niet laat vaccineren.. Respect voor die mensen in de zorg die nog steeds niet foert zeggen. Maar dat komt nog wel .. Kan niet blijven duren.
 • Giuseppe Casto

  5 maanden geleden
  Respect voor deze mensen
 • David Elsen

  5 maanden geleden
  Mogen we ook beelden zien van mensen met kanker, leukemie, … Die kinderen worden ook opgevangen hoor
 1. ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling: “We hebben u nog een reddingsboei toegeworpen”
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. Alexander Dean (29) krijgt levenslang en 10 jaar terbeschik­king­stel­ling: “We hebben u nog een reddings­boei toegewor­pen”

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat hij woensdag over de ganse lijn schuldig werd bevonden, kreeg Dean donderdagnamiddag levenslang en 10 jaar terbeschikkingstelling. Herlees alles nog eens hieronder in onze liveblog.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.