Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photonews

Pakje geleverd in je living, ook al ben je niet thuis: bpost test bezorging via slim slot

Bpost heeft samen met onlinewinkel Zalando technologie uitgetest waardoor koeriers pakjes in huis kunnen afleveren, ook al is de bewoner niet thuis. Via een app en een slim slot kan de klant de deur openen vanop afstand. Een algemene invoering van de dienst is echter niet voor meteen, benadrukt bpost.

16 reacties

 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Eerst een feilloze en betaalbare service voor je komt met manieren om inbrekers en dieven het nóg gemakkelijker te maken! Nog nooit een pakje ontvangen terwijl ik wel thuis ben!
 • patrick bockstael

  3 jaar geleden
  bpost kan beter eerst leren pakjes effectief te bezorgen. In plaats van de lamzak uit te hangen en gewoon een briefje in de bus te steken, terwijl je wél thuis bent. Of een briefje in de bus te steken en het pakje in hun systeem toch als afgeleverd te zetten... Ik ben tegenwoordig blij als een kind als mijn pakjes NIET door de post zullen worden geleverd
 • Herwig Laenen

  3 jaar geleden
  Het zou simpeler en goedkoper zijn als er overal afhaalpunten met heel flexibele uren kwamen, waar de koeriers hun pakjes konden achterlaten als ze voor een gesloten deur stonden. Niet in het postkantoor, want je moet al bijna een dag congé pakken om dat open te vinden.
 • MIEKE BLAUWENS

  3 jaar geleden
  En wat als dit systeem gehackt wordt?
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Ik zie de mensen van B-post met hun strakke uurroosters nog niet in de appartementsblokken naar de verdiepingen gaan om een pakje weg te leggen, daar komt geheid boel van.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.