Giraffen in Pairi Daiza.
Volledig scherm
PREMIUM
Giraffen in Pairi Daiza. © Pairi Daiza/Benoit Bouchez

Pairi Daiza blijft investeren: dierentuin vanaf nu bijna het hele jaar open en zoekt honderd werknemers

Dierenpark Pairi Daiza zal vanaf dit seizoen elf maanden per jaar open zijn. Dat is vier maanden langer dan vroeger. Met gerichte investeringen stoomt het park zich klaar om op termijn zelfs het hele jaar lang open te blijven. De grootste dierentuin van het land lijkt dus alleen maar groter te zullen worden.

5 reacties

 • Marcel Bontinck

  4 maanden geleden
  Het is dank zij de dierenparken dat veel bedreigde diersoorten overleven Ann Verschueren.
 • etienne vijverman

  4 maanden geleden
  goed voor de jobs aanbiedingen wie echt wil werken vindt steeds iets
 • Ann Verschueren

  4 maanden geleden
  Allemaal goed voor de portemonnee van Coucke. Nog niet geweest en zal er ook nooit naartoe gaan. Ik ga ook liever wandelen in een natuurpark waar vogels en andere dieren nog vrij kunnen zijn in hun eigen habitat.
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  En nu nieuw volk aanwerven …. aan nog slechtere voorwaarden!
 • Heimo Davidts

  4 maanden geleden
  Dat ze hun mensen terug aannemen die ze ontslagen hebben. Die kennen de dieren en de werking. Eerst ontslagen en nu terug mensen aannemen. Triestig.
 1. Open Vld dient wetsvoorstel in voor een federale kieskring, ook Groen voorstander
  Play
  319

  Open Vld dient wetsvoor­stel in voor een federale kieskring, ook Groen voorstan­der

  Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert en partijgenoot Patrick Dewael dienen een wetsvoorstel in om een federale kieskring in te voeren. Dat schrijft ‘De Standaard’ vrijdag. Bij HLN LIVE legt Lachaert uit hoe 20 van de 150 zetels in de Kamer ingevuld worden door nationale kandidaten en waarom de Vlaamse liberalen met het voorstel komen: “Stel dat Bart De Wever een alternatief wil maken voor het land, kan niemand buiten Antwerpen op hem stemmen.”
 2. Nieuwe regel die consument beter moet beschermen tegen valse kortingen gaat vandaag in
  Play

  Nieuwe regel die consument beter moet beschermen tegen valse kortingen gaat vandaag in

  Vanaf vandaag moet een nieuwe regelgeving consumenten beter beschermen tegen onder meer misleidende kortingen en valse reviews. Het gaat meer bepaald om de omzetting van een Europese richtlijn. De grootste en belangrijkste aanpassing moet de consument, zowel on- als offline, beter beschermen tijdens de koopjesperiode. Controles van de economische inspectie tonen aan dat winkels voor de solden hun prijzen nog steeds kortstondig en kunstmatig optrekken om vervolgens bijzonder grote “kortingen” aan te kondigen.