Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © BELGA

Paardentransport luchthaven Bierset loopt mis: twee dieren geëuthanaseerd

Provincie LuikEen paardentransport langs de Luikse luchthaven Bierset is begin vorige week foutgelopen, waarbij twee gewonde dieren geëuthanaseerd moesten worden, meldt de krant La Meuse vandaag.

9 reacties

 • Lisette Willems

  3 weken geleden
  hele mooie dieren, maar onze Brabanders zijn toch mooier. Groot gracieus en prachtig! Maar die IJslanders zullen minder eten zeker? jammer dat door een menselijke fout ze moesten sterven. De verantwoordelijke personen dragen dit ook mee.
 • tine devroye

  3 weken geleden
  er zou toch minstens Iemand bij de dieren moeten blijven zodat zulke triestige zaken niet meer kunnen gebeuren!
 • Joris De Crom

  3 weken geleden
  het geld moet toch rollen en de paarden mogen vallen.
 • Jos Spriet-Dewaele

  3 weken geleden
  Iets dat van het buitenland komt is altijd beter voor sommige mensen. Wolven uit Duitsland paarden uit ijsland vlees uit Agentinie groenten en fruit uit zuid amerika afrika azie of een ander europees land.
 • Coen Geurts

  4 weken geleden
  Moeten wij nu echt weer paarden invoeren van andere landen. Wij hebben toch ook prachtige dieren.
 1. 1 op de 6 in lagere school Sint-Truiden test positief op corona: zeven Limburgse gemeenten zetten buitenschoolse activiteiten stop
  Limburg

  1 op de 6 in lagere school Sint-Trui­den test positief op corona: zeven Limburgse gemeenten zetten buiten­school­se activitei­ten stop

  De testresultaten van de 280 leerlingen en 25 personeelsleden van kleuter- en basisschool Schuttershof in Sint-Truiden zijn binnen: ongeveer één op de zes blijkt besmet te zijn met het coronavirus. Extra testen op vrijdag moeten duidelijkheid geven over mogelijke nieuwe besmettingen. Vandaag is ook beslist de buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder de dertien jaar in Sint-Truiden en zes Limburgse gemeenten preventief tijdelijk te schrappen. Het gaat om Alken, Borgloon, Gingelom, Heers, Wellen en Nieuwerkerken. Allen plaatsen in de omgeving van Sint-Truiden.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo